Anna alametri bunların hepsi OVİ STORE YAPILANDIRMA

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nalbantoguz

nalbantoguz

Üye
    Konu Sahibi
Anna alametri bunların hepsi OVİ STORE YAPILANDIRMA

Arkadaşlar yaklasık 4 gündür ovi mağazaya girebiliyorum ancak oturum açamıyorum nokia shop tan flaş attırdım düzelmedi sonra oradaki görevliye sorduğumda ovi de yapılandırma olduğunu ve birkaç gün bazı kişilerin giremeyeceğini söyledi bende baska nokia shopları aradım onlar da aynısını söylediler sonra nokia destek hattı da aynı seyi soylüyor yani çalısma var ve bence bu calısmanın sonunda anna ya kavusacağız gibi geliyor:hmmm

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
iyi hoş güzel duygularını paylaşmışsında herkes herşeye konu açarsa işin içinden çıkamayızki...

Kedi Yavrusu

Üye
ben anlamadım şimdi ovi store'da çalışma yapılması anna'nın geleceği anlamına nereden geliyor? nereden bu konuya getirdin anlayamadım.

harun1636

Üye
güya 15inde yayınlanacaktı. nokyanında annasınındaa bellesinindee! sen telefona 1000tl para dök sonra otur güncelleme rivayetleriyle boguş. kaç aydır yok bugün yok yarın! arayıp ana avrat küfredecem !

uribaju

uribaju

Üye
belki bir ihtimal.. ya da yeni güncelleme geldi yeni hatalar meydana gelmiş ve onları düzeltiyor olabilirler :oke:

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
güya 15inde yayınlanacaktı. nokyanında annasınındaa bellesinindee! sen telefona 1000tl para dök sonra otur güncelleme rivayetleriyle boguş. kaç aydır yok bugün yok yarın! arayıp ana avrat küfredecem !
<br />
<br />
ben.yaptım rahatladım sende dene.

Utku

Utku

Üye

eline ne geçecek onların keyfine göre değil ki:angry:

----------Eklendi @ 18:14:09 ---------- Yazıldı @ 18:13:51 ----------

Destek hattındakinin

serkanet

Üye
dostum ovi storenin yenisi signed olarak yayınlandı onu yükle oturum açabilirsin

nalbantoguz

nalbantoguz

Üye
    Konu Sahibi
yükledim ama yine aynı

----------Eklendi @ 19:42:41 ---------- Yazıldı @ 19:25:39 ----------

sen çıkmıyorsun zaten admin çıkıyor :hmmm
iyi hoş güzel duygularını paylaşmışsında herkes herşeye konu açarsa işin içinden çıkamayızki...

den1905

den1905

Üye
Her açılan konu hakkında forumu kirletmeyin şeklinde yazılar yazarak açılan konuları kirletmeyin mümkünse. Konu tasarrufu yapılacaksa ne anlamı kalıyor ki. Ana sayfa üzerinde arama motorunu boşuna koymuş olamazlar. İnsanların kişisel düşüncelerine saygı duyalım mümkünse.

• Beğen
Tepkiler: nalbantoguz
slant1111

slant1111

Üye
konu kiltlensin bıktık annadan..

polluxea♪

polluxea♪

Üye
ana avrat sövcem bu nokiaya cok az kaldı

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
beyler artık hiç kendimizi kasmayalım birakın gitsin yaa,ramazan ayını bitirp bayramın gelmesini bekleyelim.. bakarsınız bayram hediyesi olarak sunarlar..ama cidden bıktım ben bu anna mevzusundan..daha güzel konulardan konuşalım ya,anna gelince cok birşey değişecek değil ki belle olsa hadi neysede anna için bu kadar heyecana paniğe gerek yok bence

Kubde

Kubde

Üye
Ovi store anna için değil de nokia store olarak yeni arayüzünü ve wp7 desteğini getireceği için denemeler yapıldığından olabilir bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...