Önemli olan burda Symbianın kendini geliştirmesi degil Symbian yazılımının arkasında destekleyenler kim ??? Saybiam işletim sistemi bitmiştir Aynı Nokia gibi evet Nokiada şuanda zor durumda olan bir firma batma tehlikesiyle başbaşa kaldı sebebide gayet açık rakipleri telefon satarken kutu içeriginde bir sürü parça verirken rakipleri telefonlara estetik katarken rakipleri telefonlarını geliştirip ses düzeylerini artırırken Nokia bütün bunlarda geri kaldı ve ayrıca körü körüne Symbian sevdasıylada hala devam ediyor Nokia E66 telefonlarını çıkardı daha dogrusu E serisi telefonları iş için çıkardı bir nevi iş adamları yada işi gregi kullananlar için çıkardı sözde iş telefonu ne oldu telefonun tarayıcısından internete girdiginmiz zaman ADOBE FLASH PLAYER9 yükle diye hatalar vermeye başladı yuklemeye kalktıgın zamansa uygun yazılım degil diye bir hata hal böyle oluncada Flashlı sitelerde istedigin gibi rahat kullanım yapılamadı Bu sadece E serisine has bir olay olmadı bu olay Günlerce hatta aylarca web sayfalarında aşılması gereken bir hata olaraktan herkezin çare aradıgı bir durum oldu SKYFİRE web tarayıcısı çıktı onun sayesine geçici bir süre olaraktan bu hatadan millet kurtuldu taa ki SKYFİRE web tarayıcısı Türkiye destegini daha dogrusu Symbiam işletim sistemine destegini çekene kadar çektikten sonra ne oldu hala aynı hatayı almaya devam ediyor çogu arkadaş bu E serilerindede yaşandı N serilerindede yaşandı Nokia destek Hattını aradıgınız zaman ise Bu hata karşısında bir şey yapamıyorlarmış Neden dediginizde cevap olarak şunun arkasına sgınıyor Koskoca nokia ADOBE FLASH PLAYER9 3 parti yazılımmış bu yüzden dolayıda bir şey yapamıyorlarmış şimdi insan sormadan yapamıyor madem öyle bir sürü firemfare yazılım çıkarıyorsun neden bunların içine FLAŞ SİTELERİNE uyumlu bir yazılım eklemeyipte milleti bu dertten kurtarmadınız KOSKOCA NOKİANIN bunları yapacak yazılımcılarımı yok YOKSA YAPMAK İSTEMEYEN BİR NOKİAMI var Anlayacagınız NOKİA çıktıgı zamandan beri HEP MÜŞTERİLERİNDEN ALMAK İÇİN UGRAŞAN bir firma oldu BİRŞEYLER VERMEK İÇİN UGRAŞAN FİRMA OLMADI neden mi gayet basit çıkardıgı telefonlara bakın FİYATLARINA bakın bu fiyatlara IPHONE4 YADA HTC yada SAMSUNG almak daha mantıklı geliyor ayrıca yukarda saydıklarımda cabası şimdi SYMBIAN işletim sistemi SAHİPSIZ bir işletim sistemidir Ama ANDROİD işletim sistemini destekleyenler ise azımsanmayacak kadar çok büyük firmalardır kimler mi En başta GOOGLE gibi bir dev sonramı ADOBE firması daha mı sayalım HTC SONY HATTA SAMSUNG bile destekliyor hemde kendi yazılımı olmasına karşın Aklıma gelemeyen daha bir çok dev var bu yazılımın arkasında google araştırın görürsünüz zaten karar sizin arkadaşlar lakin şu bir gerçekki ANDROİD işletim sistemi gelecegi parlak olan bir işletim sistemi ANDROİD İN

SYMBIAN OUT

NOKIA OUT

SAMSUNG HTC SONY IPHONE IN