anna 25.7 cfw yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
anna 25.7 cfw yardım
arkadaşlar forumdaki anna 25.7 cfw lerin hepsinin linki kırılmış indiremedim tek istediğim gereksiz uygulamaları kaldırmak elinde böyle bi cfw olan varsa link atabilirmi veya gereksiz uygulamaları nasıl silerim :) ?

HAM ZA

HAM ZA

Üye
nokia cooker veya nokia firmware cleaner denedinmi?

- - - Eklendi - - -

bu arada c6-01 de anna belle kadar stabilmi?

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
onları denedim hiç bi yararı olmadı annadaki cnn uygulamasını vb uygulamaları silemiyorum :)
bana göre anna daha stabil hem web browser da mobil arayüz olmayan sitelerdeki videolarıda çalıştırabiliyorum bellede bu olmuyodu
anlayan bi arkadaş yardım edebilir mi?

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
bahsettiyin proları uda apps cleaner ile silebilirsı.n

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
hocam denedim ama hata verdi yapabilen bi arkadaş annadaki tüm uygulamaları kaldırıp atabilirmi?
uda core rofs2 deki uygulamaları nfc ile kaldırdım yazılımı yükledim telefon dead kaldı şimdi yine normal yazılımı yükledim ama çöp uygulama çok yapabilirsen sevinirim :)

Anil-D

Anil-D

Üye
hart format atarsan gider bence

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 219846
Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
hocam temiz olması benim için çok önemli sadece whatsapp ı yükleyeceğim birde touch.facebook a gireceğim temiz bi yazılım lazım bana 25.7 sürümünü nasıl temizleyeceğimide bilmiyorum ne yaptıysam bi aksilik oldu bu işten anlayan birisi yok mu?

MaxipmaN

Üye
noss_bar anlar

• Beğen
hizan

hizan

Üye
arkadaşım hakan'ın evols cfw ni yükle belleyi sorun kalmaz.

başka türlü senin yapman imkansız.

• Beğen
Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
arkadaşım hakan'ın evols cfw ni yükle belleyi sorun kalmaz.

başka türlü senin yapman imkansız.
111.40.1115 de touch.facebook a girilmiyor 111.30.609 versiyonunun evols olanı da yok sanırım ama yinede 30.609 a geçiş yapacağım hem face giriyor hemde belle yapacak bişey yok :) koca forumda 1 tane anna cfw yokmuş bunuda gördüm :D

- - - Eklendi - - -

ama yapmaz herhalde :)

PYTHONs

Üye
Google dan neden araştırmıyorsun :D ?

• Beğen
Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Google dan neden araştırmıyorsun :D ?
çok zekisin daily mobile maxicep vb tüm sitelerin tüm konularına baktım hatta donanımhaber de dahil ama 25.007 versiyonuna ait cfw yok var ama linkler kırık bulabildiysen iyi bişey yollada görelim.. dile kolay tabi.

PYTHONs

Üye
çok zekisin daily mobile maxicep vb tüm sitelerin tüm konularına baktım hatta donanımhaber de dahil ama 25.007 versiyonuna ait cfw yok var ama linkler kırık bulabildiysen iyi bişey yollada görelim.. dile kolay tabi.
Kardeşim nerden bilebilirim Google'ı alt üstüne ettiğini? Yabancı sitelerden Türkçe bulabilirmisin bilmiyorum. Linki düzgün bulursam ÖM veya burdan yazarım.

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kardeşim nerden bilebilirim Google'ı alt üstüne ettiğini? Yabancı sitelerden Türkçe bulabilirmisin bilmiyorum. Linki düzgün bulursam ÖM veya burdan yazarım.
dil problem değil türkçeleştiririm :)

PYTHONs

Üye
forum.dailymobile.net e notum 3 ten fazla olmayan ingilizcemle konu açtım :ehe buradan takip edebilirsin belki cevap yazıp link veren meren olur.

- - - Eklendi - - -

ha şunu söyliyim verdikleri linke ben bakamam internetim kısıtlı. Uyarayım o cfw Rm-601 için felansa ve telefon dead kalırsa ben karışmam. Rm-601 sanırım c6-01 in eski tür numarası veya avrupada bir yerdeki tür numarasıydı galiba.

• Beğen
Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bakayım bari :D

Üst Alt