Uygulama anlayan biri lazim! Bildirim panelinde sebeke yazisi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
anlayan biri lazim! Bildirim panelinde sebeke yazisi!
Arkadaslar bildirim panelinde sebeke yaziyordu ama kullandim romun yeni surumunu yukleyince cikmiyor neden olabilir yada neyle ilgili bilen birisi yardim edebilirmi.
acaba bir onceki romda bunu yapan nedir ?
Resime bakabilirsiniz ne demek istedigimi.
Tel: Galaxy S3
Rom: Foxhound v2.2

Ekli dosyalar

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
bildiğim kadarıyla rom sahibinin ayarlar kısmında sunduğu ek ayarlar'la değiştirilebiliyodu hatta kendi isminizi yada sevdiğiniz bir kelimeyi bile yazabiliyordunuz...fakat rom'un bu desteği size vermesi gerek önce ,yoksa rom dosyalarına girip kendiniz yapmalısınız bu da uzun iş..

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam iste acaba nerde degistirilebilir ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Tweaks ilede yapabilirsin ama normalde çıkması gerekir.Tabi rom geliştiricileri bazen çıkartıyor bakıyorum şu an rom dosyalarına :oke:

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
burada kişiselleştirilebilir bildirim paneli hakkında bilgiler var header bölümü dediği yerde ister servis sağlayacının ismini yaz istersen farklı şeyler..

tesekkurler bekliyorum.

- - - Eklendi - - -

tweaks ile nasıl yapılır? bende siyah kernel 1.8.9 yüklü stweaks ile birlikte..sadece merakımdan soruyorum.
Tweaks ilede yapabilirsin ama normalde çıkması gerekir.Tabi rom geliştiricileri bazen çıkartıyor bakıyorum şu an rom dosyalarına :oke:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
burada kişiselleştirilebilir bildirim paneli hakkında bilgiler var header bölümü dediği yerde ister servis sağlayacının ismini yaz istersen farklı şeyler..

- - - Eklendi - - -

tweaks ile nasıl yapılır? bende siyah kernel 1.8.9 yüklü stweaks ile birlikte..sadece merakımdan soruyorum.

Omega rom örnek vereyim geliştirici kendi ayarlarını içine eklenmiş olarak veriyordu.Bir kaç romda böyle rastlamıştım.

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
evet bunun gibi bir kaç rom'da duymuştum.ekstra rom sahibinin kendi hazırladığı ayarlar ile buna olanak sağlanıyordu fakat arkadaşın kullandığı rom'da var mıdır bilemem..

Omega rom örnek vereyim geliştirici kendi ayarlarını içine eklenmiş olarak veriyordu.Bir kaç romda böyle rastlamıştım.

mcanbal4

mcanbal4

Üye
cyanogenmod dan değiştiriyordum ben cm ayarlarından statusbar settings olması lazım

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
statusbar settings var fakat network sebeke ayari yok :(

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
hocam sizin için çok sıkıntı yaratmıyorsa o şekil kullanın yada arkadaşın kullandığı rom'u yükleyin fakat tekrar yazılım atmaktansa bu şekil kullanın daha iyi..
statusbar settings var fakat network sebeke ayari yok :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt