ismail Üye Konu Sahibi erdmerdm' Alıntı: ismail sende benim c5i hep boykot ediyosun ha Genişletmek için tıkla ... Sade seninkini değil tamamını İlkkez hiçbieyin uyuşmadığı telefon gördüm
erdmerdm' Alıntı: ismail sende benim c5i hep boykot ediyosun ha Genişletmek için tıkla ... Sade seninkini değil tamamını İlkkez hiçbieyin uyuşmadığı telefon gördüm
Hopdedixulen Üye İsmail' Alıntı: Sade seninkini değil tamamını İlkkez hiçbieyin uyuşmadığı telefon gördüm Genişletmek için tıkla ... hiçbişey uyuşmuyo olurmu ya mesela 1gram sıkıntı çekmeden hackledim teli
İsmail' Alıntı: Sade seninkini değil tamamını İlkkez hiçbieyin uyuşmadığı telefon gördüm Genişletmek için tıkla ... hiçbişey uyuşmuyo olurmu ya mesela 1gram sıkıntı çekmeden hackledim teli
erdmerdm Üye Hopdedixulen' Alıntı: hiçbişey uyuşmuyo olurmu ya mesela 1gram sıkıntı çekmeden hackledim teli Genişletmek için tıkla ... aynen
Hopdedixulen' Alıntı: hiçbişey uyuşmuyo olurmu ya mesela 1gram sıkıntı çekmeden hackledim teli Genişletmek için tıkla ... aynen
Dereck Üye Teşekkürler değişik bir yöntem bu yolla hiç yapmamıştım ama telefonu kilitle yazısının düzenlemesi kötü olmuş extra seçenek olarak eklemeyi tercih ederim.
Teşekkürler değişik bir yöntem bu yolla hiç yapmamıştım ama telefonu kilitle yazısının düzenlemesi kötü olmuş extra seçenek olarak eklemeyi tercih ederim.
CanKartaL Emekli Yönetici capkino06' Alıntı: başka bir yere upload edermisiniz? n8de çalışırmı? Genişletmek için tıkla ... N8 için S^3 bölümüne bakınız. Burası s60v3 bölümüdür. - - - Eklendi - - - Teşekkürler, unutmazsam yarın 5320xm ile denerim
capkino06' Alıntı: başka bir yere upload edermisiniz? n8de çalışırmı? Genişletmek için tıkla ... N8 için S^3 bölümüne bakınız. Burası s60v3 bölümüdür. - - - Eklendi - - - Teşekkürler, unutmazsam yarın 5320xm ile denerim