cukuleaks
Üye
-
Konu Sahibi
-
İsmail ben daha şaşırtıcısını yaşadım aklımd wonder vardı optimus black aldım şükürler olsun ki
Hayret siz burda galaxy wonder a sallıyosunuz ve Emma Watson la Kerim.336 burda yoklar geçen ben galaxy wonder hakkında birşeyler syledim demediklerinin birini bırakmadılar banaa
Rakip olarak Galaxy S seçilince pek kimsenin birşey diyebileceğini sanmıyorumGpu ve işlemci overclocku ile swapı da oldumu S olur uçak
biraz sonra başarabilirsem bir ss koyacağım.dünyada ilk olacak
uğraşıyorum
Başarabildimmi??
Swaplı stock rom + cf root + jb domination theme
Multi screen olayı nedir ?
Şakamı bu
[video=youtube;7nGgDU8g-TI]http://www.youtube.com/watch?v=7nGgDU8g-TI&feature=youtu.be&a[/video]
1:26
yakında portlanır merak etme
Şakamı bu
pm ye cevap ver bu arada
Rakip olarak Galaxy S seçilince pek kimsenin birşey diyebileceğini sanmıyorumGpu ve işlemci overclocku ile swapı da oldumu S olur uçak
Rakip olarak atrix i önermiştim
hackless bide uygulamaları hafıza kartında okutmayı anlat eminim çok kişinin yararına dokunur
Onu bilmiyorum
O biliyormu bilmiyorumda benim bilmememin sebebi fazla uğraşmamam. Bahsettiğin şey uygulamaları sd karta taşıma değilmi ?NAWY biliyo mu peki ?
O biliyormu bilmiyorumda benim bilmememin sebebi fazla uğraşmamam. Bahsettiğin şey uygulamaları sd karta taşıma değilmi ?
evet kardeşimbende bilmiyorum biri videolu anlatsa süper olurdu bi türlü yapamadım
Ya o pek ideal bişey değil. Taşı bilmemne yap onu oraya at kaç saat bekle sonra uygulama açılmasın bilmemne felan filan filan... Aslında o yöntemi pek anlayamadım ben. Baya bi uğraşmama rağmen sd kartı kendi hafızası olarak görüyordu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?