PriZm
Üye
Rom sorunu var.onu biliyoruz.ama birde halen daha 1.4 ghz diye daha iyi olduğunu sananlar var.galaxy s wonderdan pahalı ve amiral gemisi olduğu için kronik sorunların wondera göre daha az olması çok normal ayrıca 1.4 ghz ile alakası yok stock romda bir problem olduğu kesinleşti şuan yine 2.3.6 üzerinde çalışan bir oyun romu kullanıyorum ve stock romda dead trigger normal grafikte kasıp oyundan atarken bu romda yüksek grafikte çok az takılmayla oynuyorum tabiki s wonderdan iyi ama yurtdışından getirmeyle uğraşacağına wonder al daha iyi.
galaxy s wonderdan pahalı ve amiral gemisi olduğu için kronik sorunların wondera göre daha az olması çok normal ayrıca 1.4 ghz ile alakası yok stock romda bir problem olduğu kesinleşti şuan yine 2.3.6 üzerinde çalışan bir oyun romu kullanıyorum ve stock romda dead trigger normal grafikte kasıp oyundan atarken bu romda yüksek grafikte çok az takılmayla oynuyorum tabiki s wonderdan iyi ama yurtdışından getirmeyle uğraşacağına wonder al daha iyi.
zaten samsungu biliyoruz satmak için yapar böyle şeyler ama dediğim gibi wonderın forumda çok fazla konu açılıp şu sorunu var bu sorunu var denmesi dediğin gibi stock rom yüzünden Allaha şükür bende kurtuldum
Rom sorunu var.onu biliyoruz.ama birde halen daha 1.4 ghz diye daha iyi olduğunu sananlar var.
ona bakarsak pentium 4 3 ghz hızındaki işlemci core 2 duo 2.2 ghz hızındaki işlemciden dahamı hızlıdır? tabiki hayır.
Snapdragon ile Cortex A-8 arasındaki farkda aynen böyle.1.4 ghz yazınca hemen daha iyi sanıyorlar hemen atlıyorlar.aynı olay Galaxy S Plus içinde geçerli.
valla atlıyorlar herhaldeBenim merak ettigim sey su. Türkiyede hemen atlıyolar 1.4 diye bizim milletacaba yabanci ulkelerdedemi boyle. Mesela amerikada bi adam "wow ! 1.4ghz processor !! Amazing !!" diyip hemen atlıyormu
Öyle olsaydı S Plus satışları Galaxy S den yüksek olurduBenim merak ettigim sey su. Türkiyede hemen atlıyolar 1.4 diye bizim milletacaba yabanci ulkelerdedemi boyle. Mesela amerikada bi adam "wow ! 1.4ghz processor !! Amazing !!" diyip hemen atlıyormu
Öyle olsaydı S Plus satışları Galaxy S den yüksek olurdu
Galaxy S şu ana kadar 35 milyon civarı sattı
- - - Eklendi - - -
Ben bu telefonu ne zaman bir android sürümü çalıştırmamaya başlarsa o zaman değiştirmeyi düşünüyorum.mübarek Honeycomb bile çalıştırıyor.yetmemiş gibi;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Olum ben telefon almaya wondera gidiyodum. Sonra icime bi his dogdu 0 wondermi yoksa ikinci el galaxy smi dedim. 1 saat kadar dusundum belli belirsiz bi guc beni galaxy s e yonlendirdi. Halbuki aklimdaki telefon hep wonderdı. Hikayeye bak ya
yukarıdaki mesajımı aynen kopyalıyorumnawy sen note 2 almadın mı hala s sevdandan vazgeçemedinmi
he de geç ya bide anlatçan mı uzun uzunBenim arkadaşım galaxy wonder ı galaxy nexus I9250 den iyi sanıyor çünkü wonder 1,4 ghz diyor nedediysem kabul etmiyor
Bundan sonra he diyip geçecem zaten ama wonder güzel dün beyazını epey inceledim beyaz da güzel duruyordu telefondahe de geç ya bide anlatçan mı uzun uzun
Benim arkadaşım galaxy wonder ı galaxy nexus I9250 den iyi sanıyor çünkü wonder 1,4 ghz diyor nedediysem kabul etmiyor
forumda çocuğun teki 5800 xperia soladan iyi diye konu açmıştı onu hatırladım
Olum ben telefon almaya wondera gidiyodum. Sonra icime bi his dogdu 0 wondermi yoksa ikinci el galaxy smi dedim. 1 saat kadar dusundum belli belirsiz bi guc beni galaxy s e yonlendirdi. Halbuki aklimdaki telefon hep wonderdı. Hikayeye bak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?