Anlatım İsteyen ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PriZm

Üye
Rom sorunu var.onu biliyoruz.ama birde halen daha 1.4 ghz diye daha iyi olduğunu sananlar var.

ona bakarsak pentium 4 3 ghz hızındaki işlemci core 2 duo 2.2 ghz hızındaki işlemciden dahamı hızlıdır? tabiki hayır.

Snapdragon ile Cortex A-8 arasındaki farkda aynen böyle.1.4 ghz yazınca hemen daha iyi sanıyorlar hemen atlıyorlar.aynı olay Galaxy S Plus içinde geçerli.
+ Chipset farkı var.Hummingbird(Exynos) epey eski.o.c yeteneği çok iyi değil.ama performansı yin
e Quallcomm MSM8255T'den daha iyi.

Tepkiler: HacKLess
    Konu Sahibi

Yurt disina gerek yok. Gir sahibindene al. Alternatif yol cok var..

zaten samsungu biliyoruz satmak için yapar böyle şeyler ama dediğim gibi wonderın forumda çok fazla konu açılıp şu sorunu var bu sorunu var denmesi dediğin gibi stock rom yüzünden Allaha şükür bende kurtuldum

Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve HacKLess
    Konu Sahibi
Benim merak ettigim sey su. Türkiyede hemen atlıyolar 1.4 diye bizim millet acaba yabanci ulkelerdedemi boyle. Mesela amerikada bi adam "wow ! 1.4ghz processor !! Amazing !!" diyip hemen atlıyormu

Tepkiler: CanKartaL
Benim merak ettigim sey su. Türkiyede hemen atlıyolar 1.4 diye bizim millet acaba yabanci ulkelerdedemi boyle. Mesela amerikada bi adam "wow ! 1.4ghz processor !! Amazing !!" diyip hemen atlıyormu
valla atlıyorlar herhalde çünkü çok satılan telefonların rom desteği iyi oluyor örnek olarak galaxy si söylememe gerek yok sanırım

PriZm

Üye
Öyle olsaydı S Plus satışları Galaxy S den yüksek olurdu

Galaxy S şu ana kadar 25-30 milyon civarı sattı

- - - Eklendi - - -

Ben bu telefonu ne zaman bir android sürümü çalıştırmamaya başlarsa o zaman değiştirmeyi düşünüyorum.mübarek Honeycomb bile çalıştırıyor.yetmemiş gibi;

Konu Sahibi

Oda doğru

Konu Sahibi
Olum ben telefon almaya wondera gidiyodum. Sonra icime bi his dogdu 0 wondermi yoksa ikinci el galaxy smi dedim. 1 saat kadar dusundum belli belirsiz bi guc beni galaxy s e yonlendirdi. Halbuki aklimdaki telefon hep wonderdı. Hikayeye bak ya

nawy sen note 2 almadın mı hala s sevdandan vazgeçemedinmi

PriZm

Üye
Olum ben telefon almaya wondera gidiyodum. Sonra icime bi his dogdu 0 wondermi yoksa ikinci el galaxy smi dedim. 1 saat kadar dusundum belli belirsiz bi guc beni galaxy s e yonlendirdi. Halbuki aklimdaki telefon hep wonderdı. Hikayeye bak ya

- - - Eklendi - - -

nawy sen note 2 almadın mı hala s sevdandan vazgeçemedinmi
yukarıdaki mesajımı aynen kopyalıyorum :

Ben bu telefonu ne zaman bir android sürümü çalıştırmamaya başlarsa o zaman değiştirmeyi düşünüyorum.mübarek Honeycomb bile çalıştırıyor.yetmemiş gibi;

ne biliyim bi ara telefon kısmına notee 2 yazmıştında

Benim arkadaşım galaxy wonder ı galaxy nexus I9250 den iyi sanıyor çünkü wonder 1,4 ghz diyor nedediysem kabul etmiyor

ben gittiğimde beyazı kalmamıştı ya ne üzülmüştüm

forumda çocuğun teki 5800 xperia soladan iyi diye konu açmıştı onu hatırladım

alaStar

Üye
Hayret siz burda galaxy wonder a sallıyosunuz ve Emma Watson la Kerim.336 burda yoklar geçen ben galaxy wonder hakkında birşeyler syledim demediklerinin birini bırakmadılar bana a

alaStar

Üye

İsmail ben daha şaşırtıcısını yaşadım aklımd wonder vardı optimus black aldım şükürler olsun ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...