GalaxyNoteII
Üye
Tamam o zaman hocam. Sabırsızlıkla bekliyorum
Uykum var ama peki mademAman hocam uykulu anlatma
Uykum var ama peki mademBiraz enerjik anlatırım
30 dkdır program ile video çekmeye uğraşıyorumTelefon kapanıp duruyor , inşallah yarım saate kadar açacam konuyu
Merak etmeyin bu swap yöntemiyle 100 mb swap yapınca bile gözle görülür fark oluyor telefondaİnşallah hocam, kasıp duruyor cihaz deli oldum zaten Rom'da kısıtlı
Merak etmeyin bu swap yöntemiyle 100 mb swap yapınca bile gözle görülür fark oluyor telefonda
Yaw yok böyle bişey ya. Kaç saattir anam ağladı anca bitti video şimdide youtube ile uğraş
Neyse video bitti busefer cidden diyorum yarım saate gelir video
- - - Eklendi - - -
Valla anlatana kadar boğazım patladı. Youtube videoyu yükler yükler tam yüklenince "yüklenemedi" derse artık kafayı yerim heralde...
Bitince buraya link atarsan sevinirim
Video işleniyor diyor kaç saattir
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
Video dönüştülemiyor diyor yeter artık 12 kere çektim videoyu
Bukadar zorlamayin adam Gecenin Bi Yarisi Resmen Çile Çekiyor
Kimsenin suçu yok zorlayanda yok estafurullah. Ben sizin için yapıyorum bunu , fakat aksilik çıkmasaydı daha iyi olurdu işte nasip değilmiş. Yarın kesin koyacam ama
Yok ya cünüblük youtubeda değil benim telefondaBaşka siteye dener misin bir de Youtube'da vardır bi cunubluk
Yok ya cünüblük youtubeda değil benim telefonda
iyi geceler, rootlu bir telefonum var i9070, rom yüklemeyi düşünüyorum fakat normal bir anlatım bulamadım, genelde şu dosyayı flashlıcaksn şunu recoverlıcaksın yazılıyor hep, bu terimleride net olarak anlamadığım için riske giremiyorum, dediğim gibi telefon rootlu, odin ile yaptım, okadar xda da 1 2 güzel stabil rom var gibi ama stock mu, custom mu, uyumlumu vs hiç bir bilgim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?