Anlatım İsteyen ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
30 dkdır program ile video çekmeye uğraşıyorum Telefon kapanıp duruyor , inşallah yarım saate kadar açacam konuyu

Konu Sahibi
Yaw yok böyle bişey ya. Kaç saattir anam ağladı anca bitti video şimdide youtube ile uğraş

Neyse video bitti busefer cidden diyorum yarım saate gelir video

- - - Eklendi - - -

Valla anlatana kadar boğazım patladı. Youtube videoyu yükler yükler tam yüklenince "yüklenemedi" derse artık kafayı yerim heralde...

Canın sağolsun hocam bekleriz biz

Başka siteye dener misin bir de Youtube'da vardır bi cunubluk

Konu Sahibi
Kimsenin suçu yok zorlayanda yok estafurullah. Ben sizin için yapıyorum bunu , fakat aksilik çıkmasaydı daha iyi olurdu işte nasip değilmiş. Yarın kesin koyacam ama

gorillas

Üye
iyi geceler, rootlu bir telefonum var i9070, rom yüklemeyi düşünüyorum fakat normal bir anlatım bulamadım, genelde şu dosyayı flashlıcaksn şunu recoverlıcaksın yazılıyor hep, bu terimleride net olarak anlamadığım için riske giremiyorum, dediğim gibi telefon rootlu, odin ile yaptım, okadar xda da 1 2 güzel stabil rom var gibi ama stock mu, custom mu, uyumlumu vs hiç bir bilgim yok.

Konu Sahibi

Bende ilk başladığımda aynıydım. Gercektende kimse net olarak anlatmıyordu. Bende tehlikeye girmek istemiyordum. Sonra canım sıkıldı attım kendimi tehlikeye telefonu boza boza en sonunda öğrendim.

En iyi ôğrenme şekli budur aslında ; düşe kalka öğrenmek...

Birde sunu soylemek istiyorum. Az biraz araştırırsanız diğer forumlarda türkçe anlatım yapan bile var cwm falan. Galaxy i9070 olarak bulamıyorsanız diğer telefonlar üzerinden öğrenin bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...