cukuleaks
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşım bende xperia x10 mini var. bunu nasıl wifi modem yaparım lütfen bir şekil yardım et lütfen.
Ayarlara gir, kablosuz ve ağlar seçeneğine tıkla Bağlantı paylaşımı var ona tıklayıp etkinleştir.
xdaSammobile'deki romlarla ilgili problemim var oradaki romlar stock olmalarına rağmen orijinal değillergerçek orijinal romu nereden bulabilirim ?
nereden bu tanıya vardın dersenS3'ümü stock 4.0.4'den 4.1.1'e yükseltmeye kalktığımda ota'da güncelleme yok dedi kiesle denediğimde ise cihazınız kies üzerinden yükseltme desteklemiyor dedi aynı şeyi odinden 4.1.1 i kendim yükledim aynı şeyi söyledi
i9003 odin root
rami en etkili nasıl temizleriz onunla ilgili bir video çok iyi olur
s3 ü almışsın reyizTalip o degil de xda da super yazilimlar buldum s3 icin valla zor tutuyorum kendimi flaslamamak icin adalet mi bu la
s3 ü almışsın reyiz
- - - Eklendi - - -
Paranoid Android hacı. Tek geçerim
- - - Eklendi - - -
Birde Dolphin browser + Jetpack hmmmm tadından yenmez. Devil kernelide attımıydı çaaatt...
Bize yok hayirli olsun
Evet bunu yapacaktım. Fakat ciddden internetim kesildi. İnternetim düzeldiği zaman boş bi vaktimde çekip koyacam türkçe olarak. Universal olacak anlatımKeşke rom yüklemeyi baştan aşağı anlatsan. videolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?