Anlamadım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmet4088

Üye
    Konu Sahibi
Anlamadım
arkadaşlar herkese merhaba yeni bi telefon aldım nokia 1203 sıfır aldım ve hattımda faturalı telefonla qörüşme yapıyorum 45 dakika olunca kendi kendine qörüşmeyi bitiriyo tam 3 defa aynısını tekrarladı 45.00 olunca qörüşme bitiyo mantıklı bi açıklaması varmı acaba lütfen yardımcı olun:vur

kol@j

kol@j

Üye
görmeden ne desek yalan olur...
sen şuraya bir bak hele

hayırlı maxicepler

ahmet4088

Üye
    Konu Sahibi
dostum bundan bişey anlayamadım ya bilqisayarda açmadı bu dosya

--------------- Ekleme ---------------

qörmeye falan alakası yok aslında ne bilim sabit 45 dakika olunca kendi kendini kapanıyo telefon daha 0 2 gün oldu alalı acaba arama ayarlıyla falan mı ilqili

ahmet4088

Üye
    Konu Sahibi
yok dostum ya ben 110 tl saydım hoparlörüde tahmin bile edemezsin çok süper çok qüzel sesi war yani bi sorun olacaqını sanmıyorum herşeyin olduqu qibi (iphone) çinliler bununda çakmasını yapmış ucuza veriyorlar ama bu öyle deqil bence ama bu sorunu anlamadım 2 gün de bayram zaten adam açık olmaz mecbur 2 gün bekleyecem sonra gidip hesap soracam şu an tekrar deniyorum diqer teli aradım öyle bekliyorum kapanacak mı bakim yinede saqol

kol@j

kol@j

Üye
o kullanma kılavuzuydu... pdf formatlıydı... herhalde reader olmadığı için sen de açamadın
neyse konuyu inceledim ama ben de bi şey bulamadım ...

fakat aklıma bir şey geldi...

telefon hafızasına numara kaydettiysen sim karta kopyala...
imei numaranı *#06# yaparak ekranda gör ve onu sağlam biryere kaydet...
kafamda birşey var bundan dolayı sıkıntı yaşayabilirsin...
sim kartı hafıza kartı ne varsa çıkar...
fabrika ayarlarını geri yükle...

sonra tekar kullan bakalım inşallah sorun olmaz...
eğerki imei sorunu yaşarsan fabrika ayarlarıyla imei silinmiş deriz...
(bu çok zayıf bir ihtimal...)
nasılolsa kaydettin, onu da yükleme için yardımcı olabilirim...
sorun çıkarsa
bu konuya yazarsan sana dönerim...

ahmet4088

Üye
    Konu Sahibi
eywallah kardeş çok saqol

kol@j

kol@j

Üye
rica ederimmm

colaturka14

Üye
bazı operatörler 40 dk da kesip bağlantıyı tekrar sağlayarak haksız yere para kazanıyorlar. 9 sene avea kullandım. öğretmen hatlarının en popüler olduğu zamanlarda ( ki bedava) 40 dk olduğu zaman telefon kapanıyordu. müşteri hizmetleri hatlarda yoğunluk olduğunu söyleyerek hatların ara sıra kapanması gerektiğini söylediler. ben de faturalı vodafone hattı (6 aydır) ve nokia 1203 kullanıyorum. böyle bir şey yaşamasdım. ama yukarıdaki yorumlarda olduğu gibi ses dışarı fazla çıkıyor. özeliniz yok yani. tarifen sınırsız ya da sınırsıza yakınsa operatörden de olabilir.

Abonelikicin

Abonelikicin

Üye
Ayarlardan > arama ücreti ayarlarına bir gir, arama izleyiciye bir bak. Oraya süre yazarak rama süresini önceden belirleyebiliyorsun. Saniyesi saniyesine aynı sürede kapanması bu gibi bir ayara işaret ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt