Anlamadığım bir olay aklıma geldi yine!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Anlamadığım bir olay aklıma geldi yine!
Küçükken arkadaşlarımla(Almanya'da yaşarken) dolaşıyoduk. Daha 8 yaşındaydım. Bi ses duyduk. Gittik ve gizlice izlemeye başladık. Uyuşturucucular kavga etmeye başlamıştı. Adamın biri yumruğunu sıktı sonra diğer adam sağlam bi şekilde çaktı. Sonra bizi görmeden kaçtılar. Bizde polisi aradık. Polis bana adamın öldüğünü sölemişti kafasını bi yerede vurmadıki. Bende sadece sağlam bi şekilde yumruk attığını ve adamın yerden kalkamadığını söledim. Polis bana zorda olsa bana inandı ama hala inanamadım bi yumruktan bir adam nasıl ölür?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Çok normal olabilir.National Geographic'te dövüş bilimi diye bir program var eğitim almış adamlar neler neler yapıyorlar valla.Hatta bir tanesi vardı insanla birebir aynı özellikte bir makete vurup boynunu koparıyodu :aha:

TheMadness

TheMadness

Üye
Uyuşturucu bağımlıları desen iyi olurdu :D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
uyuşturucu alan adam deli gibi birşey olur :hmmm acı hissetmez an bi vurdu mu...:ehe aynı sey tinerci veya sarhoş için de geçerli.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Uyuşturucular diyorsun adam zaten çekmişse beyin duman olmuştur sağlam bir yumruk ani beyin kanaması ve haliyle patates:)

doctorrr

doctorrr

Üye
Çok normal olabilir.National Geographic'te dövüş bilimi diye bir program var eğitim almış adamlar neler neler yapıyorlar valla.Hatta bir tanesi vardı insanla birebir aynı özellikte bir makete vurup boynunu koparıyodu :aha:
onu bende izledim mesela buruna sert bi' şekilde darbe indirilirse beyin kanaması kaçınılmaz oluyormuş :hmmm

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

onu bende izledim mesela buruna sert bi' şekilde darbe indirilirse beyin kanaması kaçınılmaz oluyormuş :hmmm

o yüzden kavga etmeye korkuyorum elim çok kemikli hani parmakların üstündeki kemikler var ya içimden geldiği gibi vuramıyorum 3 sene önce ettiğim bir kavgada adama vurduğum yerde 3 şişik çıkmıştı muştaylamı vurdun diyordu herkes :D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

o yüzden kavga etmeye korkuyorum elim çok kemikli hani parmakların üstündeki kemikler var ya içimden geldiği gibi vuramıyorum 3 sene önce ettiğim bir kavgada adama vurduğum yerde 3 şişik çıkmıştı muştaylamı vurdun diyordu herkes :D

Valla yumruk falan gerek yok direk 6-7 kiloluk gitarı kafaya geçiririm :kıskıs:

TheMadness

TheMadness

Üye

Benim aşırı kemikli, yağsız ve büyük. Kavga etmem fakat zorunlu olursa, tabi.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Adamın kafa iyidir, hissedemedi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...