Ankette Amerikanların birçoğu interneti eşlerine tercih edebileceklerini söyledi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
    Konu Sahibi
Ankette Amerikanların birçoğu interneti eşlerine tercih edebileceklerini söyledi...

Amerikanların %24'ü internetin bir süreliğine hayat arkadaşlarının yerine geçebileceğine inanıyor. bu sonuca Zogby ve 463 Communications pazar araştırmacılarının bir incelemesi sayesinde ulaşıldı. Hatta bekârların %31'i buna inanıyor.

Anketin sonuçlarına göre katılanların %11'i internete direk erişmek için beyinlerine bir çip yerleştirilmesinde son derece sıcak bakıyor. Her beş Amerikan'dan biri çocuklarının nerede olduğunu bilmek için onlara bir çip taktırabileceklerini söylüyor.

Araştırmanın diğer sonuçları: %6'lık bir grup modern teknolojinin onları Tanrı'dan uzaklaştırdığına inanırken %10 internetin onları Tanrı'ya yaklaştırdığına inanıyor. iPhone ile ilgili de soru soruldu: katılanların %6'sı cihazı Helly Berry, Scarlett Johansson veya Patrick Dempsey'den daha çekici buluyor.

Katılanların % 78'i MySpace gibi sosyal-ağ profillerine sahip. Ama bunların sadece %14'ü bu çevrimiçi-kimliğin önemli olduğuna inanıyor.

Ve ilgi çekici bir sonuç daha: Tüm Amerikan'ların dörtte birinden fazlası isminden vazgeçip 100.000 Dolara yenisini almaya hazır.

Çevrimiçi-Anket 4 Ekimden 8 Ekime kadar devam etti. ABD'de toplam 9743 kişi bu ankete katıldı.

Kaynak: CHIP Online

Quattro

Quattro

Üye
Ya bunlar aşk evliliği filan yapmıyorlarki zaten bakın yaş 45-50 olan amerikalılar yeni evlilik yapıyor hayatı boyunca tek bir kişiyle evli olan amerikalı sayısında düşüş var hepsi belli bi yaştan sonra boşanıp tekrar evleniyor başkasıyla. Normal karşılıyorum ben....

mservank

mservank

Üye
düşündüm de ben de tercih ederdim belki de küçüklüğüm ve doğal olarak bekarlığım bu düşüncem de çok etkili olmuştur

SelmanTE

SelmanTE

Üye
adamlar da aile yapısı denen bişey yokki....
sevgi nedir unutmuş oradakiler :pro:

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
çüüüşşş yani ....:ehe

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
    Konu Sahibi
ülkemizdede amerikaya yakın sonuç çıkabilir çıkarsada hiç şaşırmam aksi sonuç şaşırtır beni :islik

prince of hell

prince of hell

Üye
aynı fikirdeyim ama hiç bi zaman interneti eşime tercih ediceğimi sanmıyorum sevgi çok güzel bişey:)

omayra

Üye
Bağımlılık karşısında söylenecek tek şey, tedavi gerektirdiği :)

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
    Konu Sahibi
omayra konuyla alakasız ama avatarındaki kedi yeniyor mu? :islik :ehe

omayra

Üye
S&#8364;YF&#8364;TTiN;512458' Alıntı:
omayra konuyla alakasız ama avatarındaki kedi yeniyor mu? :islik :ehe

Dikkat et, o seni yemesin. Acayip oyuncu, manyaktır oğluşum. Bebişlik hali avatarımdaki, şimdi dana kadar :ehe Geçen gün oynadık, kollarım paramparça :) Oyunun dozunu ayarlıyamıyor psikopat oğluşum :)

prince of hell

prince of hell

Üye
o kediyi ben yolladım ondandır nıhahahahaha:ehe

benim kedimin yavrusu 09.09.09 yılında doğdu 999 nıhahahahahahaha :ehe:kop:

dreamgirls

dreamgirls

Üye
amerika ve amerkalılardan herşey beklenir yani... :coold:
şaşırmadım...

FurkanBilge

Üye
bence sacma

Newwave

Newwave

Üye
Bende ülkemizde aynı anket yapılsa amerikaya yakın çıkacağını düşünüyorum internet bağımlısı bir millet olma yönünde hızlı adımlarla ilerliyoruz bu kesin eş iş çocuk falan 2. plana atılmaya başlandı gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt