anketlerde oy sayısı en yüksek olan seçenek en üstte görünsün

Sponsorlu Bağlantılar

sizce bu özellik?

• Kullanılan toplam oy
    10
cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
anketlerde oy sayısı en yüksek olan seçenek en üstte görünsün
anket seceneklerinin sıralaması oy sayısı en yüksekten en düşüğe doğru olsa güzel olur:) @Ozan

Marco Laren

Marco Laren

Üye
Guzel olurr :)

Ozan

Ozan

Admin
Uygun olmaz çünkü anket sistemlerinde bu şekilde bir yapılanma hiç adil değil şahsen benim düşüncem bu. Başta sıralama nasılsa oylama sonucuna kadar öyle kalmalı diye düşünüyorum doğrusu zaten bu. Alınan oya göre yer değiştirme mekanizmasının örneğini dahi görmedim.

• Beğen
Tepkiler: Dogus Pertez, ilyas_0177, KAYIP-ADAM ve 1 kişi daha
cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
Uygun olmaz çünkü anket sistemlerinde bu şekilde bir yapılanma hiç adil değil şahsen benim düşüncem bu. Başta sıralama nasılsa oylama sonucuna kadar öyle kalmalı diye düşünüyorum doğrusu zaten bu. Alınan oya göre yer değiştirme mekanizmasının örneğini dahi görmedim.
özellikle çok seçenekli anketlerde en yüksek oyu alan seçeneği ilk bakışta görmek için güzel olur diye düşünmüştüm bence hiçbir sakıncası yok:)
düşüncesini belirtmek isteyenler ankete de oy kullanırsa nekadar isteniyor nekadar istenmiyor gömüş oluruz:)

Son düzenleme:
Murat Alper

Murat Alper

Üye
güzel olur böle bi özellik olsa

• Beğen
Tepkiler: cihanata_1

H0lligan

Üye

anket sistemi zaten bozuk bide icat çıkarmayın :ehe
@Ozan abi şunun da bi fix lenmesi lazım hazır yeri gelmişken :ehe

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi

anket sistemi zaten bozuk bide icat çıkarmayın :ehe
@Ozan abi şunun da bi fix lenmesi lazım hazır yeri gelmişken :ehe
fixlendi sanırım o hata:)

H0lligan

Üye

• Beğen
Tepkiler: cihanata_1

H0lligan

Üye
bence derken ?
kendi yapdığımımı ima ediyorsun ?

H0lligan

Üye
bikaç sefer oy değiştir oluyor öyle

Ozan

Ozan

Admin
Anket sorunu hakkında ilk kez bilgi sahibi oluyoruz, yukarıdaki gibi bir bug oluşması için ne yapıyorsunuz da oluyor ? @H0lligan Anket oy seçeneklerini tek tek karışık sekilde seçmemle gerçekleşmedi.

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
Anket sorunu hakkında ilk kez bilgi sahibi oluyoruz, yukarıdaki gibi bir bug oluşması için ne yapıyorsunuz da oluyor ? @H0lligan Anket oy seçeneklerini tek tek karışık sekilde seçmemle gerçekleşmedi.
önceden oy değiştirirken benim de başıma gelmişti o hata bi süredir karşılşmadım düzeltildi sanıyordum @H0lligan arkadaşımızın başına gelmiş:)
bu arada en iyi cevap özelliğinde uzun süredir sorun var @Ozan abi mesaj altındaki seçeneklerden en iyi cevap seçiğimde birşey yüklenir gibbi oluyor sonrada hiçbişey olmuyor ancak www.maxicep.com/forum/posts/..../best-answer linkine gidip çıkan sayfadan en iyi cevap olarak işaretle seçersem en iyi cevap olarak işaretleniyor aynı sorun en iyi cevap olarak işaretlemekten vazgeçerkende oluyor:)

• Beğen
Tepkiler: H0lligan

H0lligan

Üye
oyu değiştirmeye basıyorum seçip tekrar değiştiriyorum ve bug @Ozan abi

Ozan

Ozan

Admin
Defalarca denememe rağmen, oy kullanıp oyumu değiştirip kaydediyorum ve hiçbir sekilde bahsettiğiniz şekilde ekran göremiyorum.

• Beğen
Tepkiler: H0lligan

H0lligan

Üye
benim 2. değiştirişimde çıkıyor :hmmm
abi sende oyu değiştirme kapalı olanlarda bile değiştirme özelliği varmı bu arada :hmmm

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
Rygebin

Rygebin

Üye
Bende de olmuyor siz de sıkıntı olmasın :)

H0lligan

Üye
:hmmm
çok garip şimdi bende de olmadı :hmmm
neyse dağalın arasıra bug oluyor işde :ehe

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli

Üst Alt