özellikle çok seçenekli anketlerde en yüksek oyu alan seçeneği ilk bakışta görmek için güzel olur diye düşünmüştüm bence hiçbir sakıncası yokUygun olmaz çünkü anket sistemlerinde bu şekilde bir yapılanma hiç adil değil şahsen benim düşüncem bu. Başta sıralama nasılsa oylama sonucuna kadar öyle kalmalı diye düşünüyorum doğrusu zaten bu. Alınan oya göre yer değiştirme mekanizmasının örneğini dahi görmedim.

fixlendi sanırım o hataLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
anket sistemi zaten bozuk bide icat çıkarmayın
@Ozan abi şunun da bi fix lenmesi lazım hazır yeri gelmişken![]()

bende böle bir sorun yokLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

yanlış yazmışım düzelttim. ''Bende'' olacakbence derken ?
kendi yapdığımımı ima ediyorsun ?

önceden oy değiştirirken benim de başıma gelmişti o hata bi süredir karşılşmadım düzeltildi sanıyordum @H0lligan arkadaşımızın başına gelmişAnket sorunu hakkında ilk kez bilgi sahibi oluyoruz, yukarıdaki gibi bir bug oluşması için ne yapıyorsunuz da oluyor ? @H0lligan Anket oy seçeneklerini tek tek karışık sekilde seçmemle gerçekleşmedi.

adminlerin her alanda her türlü yetkisi vardırbenim 2. değiştirişimde çıkıyor
abi sende oyu değiştirme kapalı olanlarda bile değiştirme özelliği varmı bu arada![]()

bende olmuyor önceden oluyordu belki tarayıcıdan filandırbenim 2. değiştirişimde çıkıyor
abi sende oyu değiştirme kapalı olanlarda bile değiştirme özelliği varmı bu arada![]()