Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anket sonlandırılmıştır... Admin konu kilit...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osaka123
Üye
KİNG çok heyecanlı
SOLIDMEMO96
Üye
satranç turnuvası var zaten adresi imzamda
SucX
Üye
Okey iyi olur.
lovestar
Üye
bilen kazanır...nasıl yapılacaksa artık
maniack61
Üye
İyi yaa 45e ramak kaldı.37 kişi oy kullanmış.Büyük ihtimal 2 güne kadar başlarız.
zaten yapılması çok zor görünüyor ama ben anlatayım...
4kişi masaya oturacak
soruları kim en çok bilirse bir üst tura çıkacak...
bu arada düzenlenecek olan yarışmaya katılmak istiyorsanız mynet üyeliğiniz olmalı aksi taktirde oynayamazsınız...
maniack61
Üye
Kardeş 45 kişi oy kullanınca başlıyor da bu oy kullananların 10-15 kişisi siteyi günü gününe takip etmiyordur.Ayrıca santranca oy kullanmış adam okey oynamak istemeyebilir.Yani benim korkum katılımın az olacağı yönünde.Birde 25 mesaj sınırı olunca ümit yok xS
Kardeş 45 kişi oy kullanınca başlıyor da bu oy kullananların 10-15 kişisi siteyi günü gününe takip etmiyordur.Ayrıca santranca oy kullanmış adam okey oynamak istemeyebilir.Yani benim korkum katılımın az olacağı yönünde.Birde 25 mesaj sınırı olunca ümit yok xS
45 kişi ile turnuwaya yapılmayacak!!! turnuwaya göre katılımcı sayısı değişebilir:
okey olursa 16 ya da 24
satranç olursa 16 ya da 8 vs. yaparız mesaj sayısının sorun yaratmayacağını düşünmüorm.
yeterli katılımcı bulunacaktır
45 kişi ile turnuwaya yapılmayacak!!! turnuwaya göre katılımcı sayısı değişebilir:
okey olursa 16 ya da 24
satranç olursa 16 ya da 8 vs. yaparız mesaj sayısının sorun yaratmayacağını düşünmüorm.
yeterli katılımcı bulunacaktır
Ne batağı yahu.Okey ne güzel olurdu.Batak bir de ihaleli diyorsunuz.Girme ihaleye 1 el yinede batmıyorsun.Bari ihaleli olmasında işin ehli kişiler ortaya çıksın.
Consul9
Üye
Konu Sahibi
okey turnuwassı admin tarafından onaylandı we açtık turnuwaya maxicep yarışmaları kısmından ulaşabilirsiniz...