Anket açarken "Açık Anket"i seçince normal anketten ne farkı oluyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
Anket açarken "Açık Anket"i seçince normal anketten ne farkı oluyor ?
Ya bişeyi merak ediyorum anket açarken, açık anketi işaretlediğimizde ne farkı oluyo normal anketten??

Açık Anket?: Bu bir açık Ankettir, bu Anketi bütün Üyelerimiz görebilir ve oy kullanabilirler.
açıklamasında böle yazıo ama zaten normaldede (bunu seçmeyincede) anketi bütün üyelere görüp oy kullanamıyomu ?

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Açık ankette birden fazla oy kullanılabiliyor diye biliyorum. Türkçe çeviri yanlış yapılmış olabilir.

mservank

mservank

Üye
valal dediğin gibi diğerini de herkes görebiliyo nega açıklar herhalde artık veya diğerleri(genelde nega açıkladığı için dedim)

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
Açık ankette birden fazla oy kullanılabiliyor diye biliyorum. Türkçe çeviri yanlış yapılmış olabilir.
birden fazla oy kullanmak için ayrı bi seçenek war zaten "birden fazla oy kullanılsın" diye

ne farkı war acaba :ss:bilmem:

Ozan

Ozan

Admin
Üyeler tarafından, kimlerin hangi seçenege oy attıgının görülmesini istiyorsanız, o seçenegi seçebilirsiniz.
Çeviri biraz sorunlu, onu düzeltirim.

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
Üyeler tarafından, kimlerin hangi seçenege oy attıgının görülmesini istiyorsanız, o seçenegi seçebilirsiniz.

biraz daha açıklayabilirmisin negative ?
ben denedim görülmüyo ?? :bilmem:

Ozan

Ozan

Admin
Seçenegi seçtiginiz zaman,
Ankete oy atan üyelerin nicklerini görebilirsiniz

Bunun için, anketteki seçenegin oy rakamına ( mesela "2" ) tıklayın, daha sonra hangi seçenege kim oy atmıs görmüs oluyorsunuz.

Seçenek secili degilse, oy rakamına tıklanmaz halde kalıyor seçeneklerde.

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
hmm anladım negative çok saol denedim ewet o rakamın üstüne tıklıyorum kimlerin oy verdiği çıkıyo :oke:

(ben imza yarışmasında bu seçeneği seçiyimmi ozan abi? kimin kime oy werdiği bilinsinmi ? )

Ozan

Ozan

Admin
Yarısmalarda bilinmesi daha dogru sonuclar almamızı saglıyor, çünkü fake oy atanlar tespit edilebiliyor. Eğer bir üyeye çok sayıda yeni üyeden oy geldiyse, o zaman şüpheleniliyor dogal olarak.

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
Yarısmalarda bilinmesi daha dogru sonuclar almamızı saglıyor, çünkü fake oy atanlar tespit edilebiliyor. Eğer bir üyeye çok sayıda yeni üyeden oy geldiyse, o zaman şüpheleniliyor dogal olarak.
hmm tamam o zaman..
sorulara cewap alındığına göre sanırım locked
:locked:
:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt