Ankara'lılar

Revengeful

Emekli Yönetici
neyse ben çıkıyorum 4 saat uyuyacam zaten

Sanarsınız ki bütün psikopatlar Ankara'da he. İstanbul sanki sütten çıkmış ak kaşık. Bizim burda bi eleman var. Geceleri ev bombalıyor şaka değil. İsterseniz inanmıyorsanız verin adresinizi sizi de bombalasın.Adam işini seviyor , itina ile yapıyor.

Tepkiler: Invoke

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Hala berber bulamadım. İzmir'de kestiriyorum saçımı. Saçı bırakın küpe takıyorum ama dayak namına bir şey yok hala. Gerçi reis arkadaşlar da var sıkıntı yok. Korykos güzel ama yakınlarda Hasan Usta var geçen sene açıldı orası daha iyi yapıyor. Okulun salona değil de Tandoğan metronun orada bir salon var oraya yazıldım. Tırt çıktı 3 aylık yazılmıştım 2 ay gittim sadece. 1,5 yılda durumlar böyle.

Not: Revengeful hala tantuni ısmarlamadı.

Revengeful

Emekli Yönetici
Korykos küçük hazırladığı için almıyorum artık Ama uzun zamandır tantuni yemedim. En son 33 tantuniden yemiştim, fena değildi. Porsiyon büyüklüğü güzel. Boşver tantuniyi. Gel gençlik caddesine kokoreç yiyek. Açık şu an hadi gel

Revengeful

Emekli Yönetici
Yarın okul var yahu Unutmuşum, uyumam gerek

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Çiftlik'e gidelim bence. Orada kokoreç çok güzel. Başka zamana artık.

Revengeful

Emekli Yönetici
Yahu millet kokoreç için ya çiftliğe ya da bizim buraya, pikolet'e, geliyor.

adama bak Bu sitede kuaför arıyor ne gadar ilgünç değülmü

ModX

Moderator
ilk iki sayfa efsane

Revengeful

Emekli Yönetici
Oğuzhan taşınma buraya. Az önce ttnet paketlerine baktım. AKK sınırım olmadığı için 8mbit internetle kazıklanma karşılığında kullanıyordum ama 200gblık 100 hızında internet buldum aynı fiyata alayım dedim. Hayır zaten fiber desteği yok burada, onu biliyordum ama fiberi geçtim fibersiz olanların hızlılarının bile alt yapısı yok burada. Ulan reklamda köydeki adam bile fiberliyoruz diyor, Ankara'nın merkezinde fiberleyemiyorum.

ModX

Moderator
Ne fibeelemesi hocam ya? Düzgünce internete girebilelim yeter. Fiber onların olsun.

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Bulursam Bahçelievler'de bulamazsam Kurtuluş'ta eve çıkacağım. Fiber nasıl olmaz anlamış değilim.