Ankaralılar bakabilir mi ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

writter

Üye
    Konu Sahibi
Ankaralılar bakabilir mi ??
1,2,3 aralıkda Ankara ,Mamak Mebs (muhabere elektronik bilgi sistemleri ) okulunda sınava girecem ama terminalde indikten sonra nasıl gideceğimi bilmiyorum, bilenler terminalden itibaren neye binip nerde ineceğimi tarif edebilirler mi?

anılbaran

anılbaran

Üye
Angaralı olarak görürüm kendimi ama adres bilgim yok kardeş .Mamak karışık biraz ama

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

writter

Üye
    Konu Sahibi

arkadaşım google mapsınan işim ne zaten yolları bilsem kendimde giderim, ben hangi otobüse ,tramvaya veya dolmuşa binip nerde ineceğimi felanı filanı sormuştum

cyber

cyber

Üye
bende ankaralıyım ama hiç gitmedim mamak a daha

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Aştiden çıkınca yolun karşısına geç ulusa giden dolmuşa bin.

Dolmuştan inince ordaki şöförlere mamak dolmuşlarının durağını sor sana güzelce tarif ederler.

Mamak dolmuşlarına kadar biraz yürüteceksin ama fazla uzak değil

Dolmuşların oraya geldiğinde 60 evler dolmuşuna binersen tam kapının önünden geçiyo.Ama sen ihtiyaten yinede bir sor.

Bu en kolay yol.Biraz yürürsün ama bildiğim kadarı ile aştiden mamağa otobüs yok.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
arkadaşım google mapsınan işim ne zaten yolları bilsem kendimde giderim, ben hangi otobüse ,tramvaya veya dolmuşa binip nerde ineceğimi felanı filanı sormuştum

bir taksi cevir senin istedigin yere bırakıyı veriri dolmuşla ototbüse ne gerek var :)

Astrosman

Astrosman

Üye
Aştiden çıkınca yolun karşısına geç ulusa giden dolmuşa bin.

Dolmuştan inince ordaki şöförlere mamak dolmuşlarının durağını sor sana güzelce tarif ederler.

Mamak dolmuşlarına kadar biraz yürüteceksin ama fazla uzak değil

Dolmuşların oraya geldiğinde 60 evler dolmuşuna binersen tam kapının önünden geçiyo.Ama sen ihtiyaten yinede bir sor.

Bu en kolay yol.Biraz yürürsün ama bildiğim kadarı ile aştiden mamağa otobüs yok.

sihhiyeye binsin. Ordanda denizcilere geçer...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt