Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ankaralılar bakabilir mi ??
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
writter
Üye
Konu Sahibi
Ankaralılar bakabilir mi ??
1,2,3 aralıkda Ankara ,Mamak Mebs (muhabere elektronik bilgi sistemleri ) okulunda sınava girecem ama terminalde indikten sonra nasıl gideceğimi bilmiyorum, bilenler terminalden itibaren neye binip nerde ineceğimi tarif edebilirler mi?
anılbaran
Üye
Angaralı olarak görürüm kendimi ama adres bilgim yok kardeş .Mamak karışık biraz ama
arkadaşım google mapsınan işim ne zaten yolları bilsem kendimde giderim, ben hangi otobüse ,tramvaya veya dolmuşa binip nerde ineceğimi felanı filanı sormuştum
cyber
Üye
bende ankaralıyım ama hiç gitmedim mamak a daha
Yunkaai
Üye
Aştiden çıkınca yolun karşısına geç ulusa giden dolmuşa bin.
Dolmuştan inince ordaki şöförlere mamak dolmuşlarının durağını sor sana güzelce tarif ederler.
Mamak dolmuşlarına kadar biraz yürüteceksin ama fazla uzak değil
Dolmuşların oraya geldiğinde 60 evler dolmuşuna binersen tam kapının önünden geçiyo.Ama sen ihtiyaten yinede bir sor.
Bu en kolay yol.Biraz yürürsün ama bildiğim kadarı ile aştiden mamağa otobüs yok.
arkadaşım google mapsınan işim ne zaten yolları bilsem kendimde giderim, ben hangi otobüse ,tramvaya veya dolmuşa binip nerde ineceğimi felanı filanı sormuştum