Ankara'dan Asker Selamı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

__xXx__

Üye

Çok şükür sorunum yok, geçinip gidiyorum. Zaman da su gibi akıp gidiyor zaten Rahatım denilebilir yani Erzurum'da beni ne bekliyor? gidince göreceğiz Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?

iyi vallaha nolsun erzurum da yapacan demek ha hayırlı olsun sağ salim dönersin inşallah ama bir tavsiye erzurumun yerel halkından uzak dur özellikle gençlerden pek insancıl davranmıyorlar yabancılara

Konu Sahibi

iyi vallaha nolsun erzurum da yapacan demek ha hayırlı olsun sağ salim dönersin inşallah ama bir tavsiye erzurumun yerel halkından uzak dur özellikle gençlerden pek insancıl davranmıyorlar yabancılara

Valla bana herkese güvenebilirsin orada dediler ama Benim için önemli değil zaten, nasıl olurlarsa olsunlar. Nikah kıyacak değiliz

Benim bulunduğum yer rahat Furkan. Ama Tümen'in geneli içib aynı şeyi söyleyemem.

Ee nasılsınız bakalım

MrTech

Üye
hoşgeldin abim iyi misin

Konu Sahibi

Hamd olsun Tatile cıktık iste zaman gecmiyor abi

Benim zamanla bi problemim yok çok şükür Su gibi akıp gidiyor. Sorun edenler düşünsün İyi tatiller bu arada. Ben de haftaya yapmayı düşünüyorum. Bi 6 günün gideri var Hakettim

MrTech

Üye

Benim zamanla bi problemim yok çok şükür Su gibi akıp gidiyor. Sorun edenler düşünsün İyi tatiller bu arada. Ben de haftaya yapmayı düşünüyorum. Bi 6 günün gideri var Hakettim

Okul olunca zaten cabuk geciyor ve geciriyor abim.Sorun etmiyorum

o muhammed nasılsın nasıl gidiyor askerlik

Konu Sahibi

Oo Allah sabır versin ne diyelim
Bütün askerlere verir inşallah
Biter, biter

Çiçeği burnunda yirmi yaşında
Nöbet tutar olmuş sancak başında
İsmimi görürsen mezar taşında
Oğlum oğlum diye ağlama ana
Oğlum oğlum diye ağlama baba

Çiçeksiz bahçede bülbül öter mi?
On beş ay sevdiğim sensiz geçer mi?
BİTECEK DİYORLAR ACEP BİTER Mİ?
yarim yarim diye ağlama yarim

güzelmiş şiir sen mi yazdın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...