Ankara'da patlama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

Konu Sahibi
Ankara'da patlama
Karakter boyutu :

Kızılay'da patlama (son dakika) Kızılay'da patlama meydana geldi- detay
20 Eylül 2011 Salı 11:35
Kızılay'da patlama (son dakika) Kızılay'da patlama meydana geldi.Kızılay'da patlama (son dakika) Kızılay'da patlama meydana geldi. İlk görüntüler geldi. Kızılay'da patlama (son dakika) Kızılay'da patlama meydana geldi. son dakika bilgileri..İşte Kızılay'd

Kızılay'da patlama meydana geldi son bilgiler burada! (Kızılay'da patlama).Kızılay'da patlama meydana geldi son bilgiler burada! (Kızılay'da patlama) son dakika. Kızılay'da patlama meydana geldi son bilgiler burada! (Kızılay'da patlama) son dakika bilgileri...

SON DAKİKA BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

[video]http://www.gazete5.com/haber/olu-ve-yaralilar-var-143060-p3.htm[/video]

Kızılayda patlama (Son dakika) Kızılay kumrular'da patlama.Kızılayda patlama (Son dakika) Kızılay kumrular'da patlama son dakika. Kızılayda patlama (Son dakika) Kızılay kumrular'da patlama son dakika haberler...

Kızılay'da patlama (son dakika) Kızılay'da patlama meydana geldi.Kızılay'da patlama (son dakika) Kızılay'da patlama meydana geldi. İlk görüntüler geldi. Kızılay'da patlama (son dakika) Kızılay'da patlama meydana geldi. son dakika bilgileri..İşte Kızılay'da patlama (son dakika) Kızılay'da patlama meydana geldi...

Kızılay Kumrular Caddesin'de patlama meydana geldi. Kızılay'da meydana gelen patlamada ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

Kızılay Çankaya Kaymakamlığı'nın önünde meydana gelen patlamanın son dakika bilgileri burada! Kızılay patlama haberleri için tıklayınız

Kumrular Caddesi'ndeki patlamanın bir araçta bulunan bombadan kaynaklandığı öne sürülüyor. Patlamada 2 kişinin öldüğü çok sayıda kişinin de yaralandığı ilk gelen bilgiler arasında.

Patlamanın etkisiyle çevredeki çok sayıda dükkanın camları kırıldı, maddi hasar meydana geldi.

ANKARA Ankara'da, Kızılay'daki Çankaya Kaymakamlığı önünde patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle yaralananların olduğu bildirildi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı sevkedildi.

• Beğen
Tepkiler: enginzz ve delrico

delrico

delrico

Emekli Yönetici
bu patlama terörle ilgili değilse bende birşey bilmiyorum:off:

• Beğen
Tepkiler: pelın_
delrico

delrico

Emekli Yönetici
çok belli ya bide saklıyolar gerçeği söylesenize niye korkuyosunuz:off:

• Beğen

pelın_

Konu Sahibi
çok belli ya bide saklıyolar gerçeği söylesenize niye korkuyosunuz:off:
radyoda dinledım bıraz önce ki bunu bılmek çok zor bıseydıyıl
bombanın patladıgı yere dıktat edersenız

• Beğen
Tepkiler: delrico
delrico

delrico

Emekli Yönetici

radyoda dinledım bıraz önce ki bunu bılmek çok zor bıseydıyıl
bombanın patladıgı yere dıktat edersenız

adamlar gözdağı veriyor resmen kaymakamlığın önünde patlama oluyo bunlar hala terörle ilgili değildir diyolar:vur çıldırmak elde bile değil:off:

• Beğen

pelın_

Konu Sahibi
defalarca söliycem
onlara SAYIN DEMEYE devam ettıklerı sürece biz hiçbişey sahıbı olmayız anca böle kandırrlar bak şimdı kesın bu olaya başka bişey derler
sonuna kadar inkar yanı
ama halk dıyıl işte

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
12 de kızılaya gitmem gerekti :hmmm

pelın_

Konu Sahibi
he bu arada patlama sırasında kızılayda kı bı ofıste calışan arkadasımla konusuyodum nette
patlama sesını ben bile duydum okadar şiddetlıydı ölenlere allah rahmet eylesın
yakınlarına sabır versın

delrico

delrico

Emekli Yönetici
he bu arada patlama sırasında kızılayda kı bı ofıste calışan arkadasımla konusuyodum nette
patlama sesını ben bile duydum okadar şiddetlıydı ölenlere allah rahmet eylesın
yakınlarına sabır versın

hadi cnm çok kötü bi duygu ya o patlama sesini duymak bile çok ürkütücü:ağlarım: ölenlere allahtan rahmet ve yaralılara da acil şifalar diliyorum. allah'ım ülkemizi böylelerinden korusun:off:

----------Eklendi @ 17:15:12 ---------- Yazıldı @ 17:14:17 ----------

12 de kızılaya gitmem gerekti :hmmm

yapma be verilmiş sadakan varmış kardeşim

• Beğen

pelın_

Konu Sahibi
haklısın canım ama malesef ülkemiz korunm uyo hatta gittikçe batıyoruz
bunu farkedıyo herkes artık
terör bitti dıyolar hani bunlar ne pekı?

delrico

delrico

Emekli Yönetici
haklısın canım ama malesef ülkemiz korunm uyo hatta gittikçe batıyoruz
bunu farkedıyo herkes artık
terör bitti dıyolar hani bunlar ne pekı?

terörün biteceğini hiç sanmıyorum palavra anlatmasınlar
:off: türkiye ilerliyormuş yalannnn resmen bataklığa saplandık

pelın_

Konu Sahibi

terörün biteceğini hiç sanmıyorum palavra anlatmasınlar
:off: türkiye ilerliyormuş yalannnn resmen bataklığa saplandık

:off: ayni şeyleri düşünüyoruz ama işte malesef başımızdakıler görmedikten sonra biz ne desek boşş

• Beğen
enginzz

enginzz

Üye
aynen terör

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt