LAZOFLU
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
DiaBLoS™;1266531' Alıntı:Normal sonuç..Elesin yani bi zahmet Ankarasporu.
Beşiktaş ile finalde karşılaşmak isteriz yanlız satılık olmayan, namuslu , şerefli hakem olmak kaydıyla...
Tebrikler Beşiktaşa.
ya başlığı ilk mönüye şova bekleriz gördüm, noluyoruz dedim
DiaBLoS™;1267153' Alıntı:2 Yıl ardarda Türkiye Kupasını nasıl kazandığınızı da biliyoruz birader..Fenerbahçe ile Kadıköyde Satılık Selçuk Dereli ile maçı aldığınız zamanıda biliyoruz.( O Maçtan sonra 2 yıl neden Fenerbahçe maçına verilmedi SELÇUK DERELİ ANLA ) .Finalde gariban K.Erciyesin %100 2 PENALTISININ Metin Şentürk'ün göreceği Türkiyenin gördüğü penaltıyı HAKEMİN VEREMEDİği ve ardından kupayı kazandığınızı da biliyoruz birader..
Demek istediğim umarım anlaşılmıştır.
DiaBLoS™;1267426' Alıntı:Benim söylediklerime cevap verememişsin ama neyse?Hakemler adaletli demişsin İnanılır gibi değil.Evet hakemler beşiktaşa adaletli..Bu hafta da 1 metre ofsayt golüyle kazandınız...Oh ne güzel demiBknz : ADALET.Guizanın golüne ofsayt demişsin bu kadar komik olmayalım..O golü bir daha izle sende etkisi büyük olmuş ama neyse
evet doğru.gökhanın golu ofsayt nobreninki değil...
görenler görüyor. Görmeyend gözlük..
DiaBLoS™;1267701' Alıntı:Lafın muhtemelen bana? Sana iyi ayar bir gözlük alınmalı..Neden mi?7.msjı okuyunuz.http://www.maxicep.com/besiktas/besiktas-2-1-i-b-belediyesi-196327.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?