Ankara- Beşiktaş 1-3 (ınönüye şova bekleriz)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ankara- Beşiktaş 1-3 (ınönüye şova bekleriz)
Beşiktaş deplasmanda ankara temsilcisini 3-1 geçerek ınönüye rahat bir maç bıraktı. Besiktasımızın gollerini delgado holosko ve yusufun dan geldi. Atılan 3 golde birbirinden güzeldi.İnönüye şova bekleriz.

--------------- Ekleme ---------------

1 avans 3'de biter. He he

lovestar

lovestar

Üye
feneri bekliyoruz finale.zaten sivas satacağı için sonuc belli.görüşmek üzere...

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
İddia da bjk ye vermiştim sağolsunlar yüzümü kara çıkarmadılar....

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Normal sonuç..Elesin yani bi zahmet Ankarasporu. :)

Beşiktaş ile finalde karşılaşmak isteriz yanlız satılık olmayan, namuslu , şerefli hakem olmak kaydıyla...

Tebrikler Beşiktaşa.:oke:

erfc20

erfc20

Üye
ulan ankara kendi evinde yenilcen o zaman ne çıkıon yarı finale ne mal takımmıssın sen yaw

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;1266531' Alıntı:
Normal sonuç..Elesin yani bi zahmet Ankarasporu. :)

Beşiktaş ile finalde karşılaşmak isteriz yanlız satılık olmayan, namuslu , şerefli hakem olmak kaydıyla...

Tebrikler Beşiktaşa.:oke:

bizim tarafımızdan rahat olabilirsin. Eğer fener böyle birşey yapmazsa. Ilk yarıda galatasaray ve fenerbahçe maçlarını katlettiği örnek verebilirim. Hakem adaletli davranırsa korkacağımız takım yoktur. Ikinci yarıda tek yenilmeyen takım beşiktaş. Neden biliyormusunuz, çünkü hakemler uzun seneler sonra ilk kez adaletli maç yönetmeye başladılar, ikinci yarıda başladılar ama olsun, buda şampiyon olmamıza yeter. Yeterki böyle devam etsinler.
Dostluk ile zevkli ve adaletli birşekilde final maçının geçmesi dileğiyle..

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
2 Yıl ardarda Türkiye Kupasını nasıl kazandığınızı da biliyoruz birader..Fenerbahçe ile Kadıköyde Satılık Selçuk Dereli ile maçı aldığınız zamanıda biliyoruz.( O Maçtan sonra 2 yıl neden Fenerbahçe maçına verilmedi SELÇUK DERELİ ANLA ) .Finalde gariban K.Erciyesin %100 2 PENALTISININ Metin Şentürk'ün göreceği Türkiyenin gördüğü penaltıyı HAKEMİN VEREMEDİği ve ardından kupayı kazandığınızı da biliyoruz birader..

Demek istediğim umarım anlaşılmıştır. :oke:

kutalmis

Üye
ya başlığı ilk mönüye şova bekleriz gördüm, noluyoruz dedim :)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya başlığı ilk mönüye şova bekleriz gördüm, noluyoruz dedim :)

sen yenisin kaliba. O mönüye değil ınönüye olacaktı, neyse. İnönüdeki maç rahat geçecek demek istedim.

--------------- Ekleme ---------------

DiaBLoS™;1267153' Alıntı:
2 Yıl ardarda Türkiye Kupasını nasıl kazandığınızı da biliyoruz birader..Fenerbahçe ile Kadıköyde Satılık Selçuk Dereli ile maçı aldığınız zamanıda biliyoruz.( O Maçtan sonra 2 yıl neden Fenerbahçe maçına verilmedi SELÇUK DERELİ ANLA ) .Finalde gariban K.Erciyesin %100 2 PENALTISININ Metin Şentürk'ün göreceği Türkiyenin gördüğü penaltıyı HAKEMİN VEREMEDİği ve ardından kupayı kazandığınızı da biliyoruz birader..

Demek istediğim umarım anlaşılmıştır. :oke:

öncelikle kupada 26 yıllık hasret var onu anlıyorum. Ben kendimi bildim bileli fenerbahçe hakemsiz maça çıkmıyor. Ellerinden gelse onada fener forması giydirecekler ama yapamıyorlar. Ilk defa (derbiler hariç) bu sene hakemler taraf tutmuyor ondada fenerbahcenin ve galatasarayin halini görüyoruz. Sence bunlar tesadüf mü? Diyeceksin aragones, o teknik adam ISPANYA'yı Avrupada şampiyon edip gelmedimi size. Daha ne oldu suçu onda buluyorsunuz. Fenerin oynadığı takımlar İspanın rakiplerinden zormuydu. Hayır zor değildi, değişen birşey vardı, oda hakemler. Geçen sezon toplam 2 gere malubiyet alan fener daha ligin ilk haftalarında 2 yenilgi aldı, neden çünkü hakemler adaletli maç yönetti. Tabi derbileri saymazsak. Sağolsun hakemler derbide yine kıyağıni yaptı. Diyeceksinki hakkımızla aldık. Doğru hakkınızla aldınız, o guizanın golu golmüydü, net ofsayt. Ama ne hakem gördü nede lig tv tekrar yayınladı. Neden çünkü hakem görse ne olacak belkide beşiktaş yenecekti. Daha ligin başında aradaki farkın 8 e çıkmasını kimse istemez değilmi? Tam istedikleri gibi oldu. Ama ligin ikinci yarısında iyice disiplinli maç yöneten hakemlerimize nazar değmesin. Umarım bu disiplini derbilerde de sürdürürler. Tüm bildiklerimi burada anlatsam birinci maxicep savaşı çıkar süresiz uzaklaştırma cezası alırdım herhalde. Burada savaş çıkarmak için değil paylaşım dostluk barış için burdayız. Saygılarımla. "futbol kardeşliktir"

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Benim söylediklerime cevap verememişsin ama neyse?Hakemler adaletli demişsin İnanılır gibi değil.Evet hakemler beşiktaşa adaletli..Bu hafta da 1 metre ofsayt golüyle kazandınız...Oh ne güzel demi:)Bknz : ADALET.Guizanın golüne ofsayt demişsin bu kadar komik olmayalım..O golü bir daha izle sende etkisi büyük olmuş ama neyse :)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;1267426' Alıntı:
Benim söylediklerime cevap verememişsin ama neyse?Hakemler adaletli demişsin İnanılır gibi değil.Evet hakemler beşiktaşa adaletli..Bu hafta da 1 metre ofsayt golüyle kazandınız...Oh ne güzel demi:)Bknz : ADALET.Guizanın golüne ofsayt demişsin bu kadar komik olmayalım..O golü bir daha izle sende etkisi büyük olmuş ama neyse :)

fenerbahçeye adaletli denildiğinde şaşırıyorsunuz çünkü adaletli maçı bilmiyorsunuz, oynayıncada kaybediyorsunuz. Guiza'nın golüne gelince görüntülerini bulamadım verirsen izleriz, (net bir şekilde belli olan görüntüleri). Bu hafta atılan gol evet ofsaytdı, hakkını yeniyeyim, o zaman şöyle bakayım nobrenin golüdemi ofsayttı, o ofsayt kararı veripde golü iptal edilen o golü tekrar tekrar izle hatta 10 20 30 kere izlede bakalım ofsayt varmı yoksa milyonlar yanlışmı gördü. Gökhanin golü ofsaytdı gol verdi, ama nobrenin golü de goldü onuda vermedi. Karşılıklı hatalarla ödeştik. O olmadı diğeri oldu. Ama bardağın dolu tarafından bakıyorsan böyle görürsün.. Diyecek bir şey bulamıyorum ne diyeyim. O kadar yıldızı kendiniz mi aldınız. Hakemlerin hiçmi payı yok. Bu işi uzatmanın da bir anlamı yok..........

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Way ödeşmişsiniz he , ne güzel ya İYİ ÖDEŞMELER kardeş o zaman.

lovestar

lovestar

Üye
evet doğru.gökhanın golu ofsayt nobreninki değil...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
OFF SABIR...! Halen neden bahsediyorsun birader bende sana link verdim.AL BAK GÖR diye...Nobrenin golü ofsayt değil demişim orada...Sende burada görmeyenlere falan gözlük bilmem ne demişsin ;) .

Umarım anladın bu sefer.

Ozan

Ozan

Admin
Arkadaşlar sakin olaun konuyu kapatacağım yoksa

:polis:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sorun yok. Tamamdır.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ben zaten son derece sakinim... Laf anlatmak biraz uzun sürdü ısrarla anlaşılmaması üzerine okadar.

Saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt