Satılık ANINDA ONAYLI PASAPORT KAYIT HAKKI ANKARA( 270 TL )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
frngyhn

frngyhn

Üye
    Konu Sahibi
ANINDA ONAYLI PASAPORT KAYIT HAKKI ANKARA( 270 TL )
27.02 tarihinde giriş yapmış 1 adet pasaport kayıt hakkı satılmıştır vergi hariç istediğim tutar 150 tl'dir . vergi ile birlikte herşey dahil cebinizden çıkıcak miktar 270 tl'dir . kayıt işlemi e-devlet üzerinden yapılcaktır .anında onaylanıyor ve direk imei numarası kayıtlı yazıyor sorgulamda . vergi makbuzu sizde kalıcaktır . işlemleri ankarada buluşup birlikte yapabiliriz . iletişim:0553 533 20 60 .

ankara dışından almak istiyen arkadaşlar forum dh nickim Iwan referanslarıma bakıp hakkımda bilgi sahibi olabilirler .

Son düzenleme:

Yusuf Saracen

Yusuf Saracen

Üye
Pasaporta 270 verecek 120 de maliyeye verecek sazan var mı?

frngyhn

frngyhn

Üye
    Konu Sahibi
Pasaporta 270 verecek 120 de maliyeye verecek sazan var mı?
senin sazan olduğun yorumundan belli okuma kıtlığıda var galiba vergi dahil 270 tl fiyat gayet uygundur .
toplamda cebinizden çıkıcak para 270 tl dir . anlamıyan arkadaşlar için .konu güncel .

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konuda uygunsuz mesajı rapor edin gerekli uyarı yapılır diyaloğa girmeyin.Kurallara uyunuz lütfen.Konun ilk mesajını küçük font kullanarak düzenleyin.

KayraBey

KayraBey

Üye
Normal şartlarda fiyat nedir peki? Yani kişi kendi pasaportuna kayıt ettirse...

heathrow

heathrow

Üye
Akraba pasaportu olduğuna emin misiniz? Siz bu işi ticarete dökmüşsünüz. Daha önce defalarca satış yapmışsınız. Hepsi akraba pasaportu mu?

frngyhn

frngyhn

Üye
    Konu Sahibi
Akraba pasaportu olduğuna emin misiniz? Siz bu işi ticarete dökmüşsünüz. Daha önce defalarca satış yapmışsınız. Hepsi akraba pasaportu mu?
EVET HOCAM DAHA ÖNCE 5 KERE SATIŞ YAPTIM BU SON KALAN DEDEMİN PASAPORTU SİZİ TANIŞTIRIP TEĞİT ETTİREBİLİRİM .
Normal şartlarda fiyat nedir peki? Yani kişi kendi pasaportuna kayıt ettirse...
NORMAL ŞARTLARDA YURTDIŞINDAN DÖNÜŞ YAPMIŞ BİR KİŞİ SADECE 120 TL VERGİ YATIRARAK VE TURKCELL VB İLETİŞİM MERKEZLERİDEN 20 TL ÖDİYEREK KAYDI YAPTIRABİLİR VEYA E-DEVLET ÜZERİNDE SADECE EDEVLET ŞİFRESİ ALARAK 2 TL YE YAPTIRABİLİR .E-DEVLET ÇOK HIZLI ANINDA CİHAZ AÇILIYOR VE ONAYLANIYOR .

07.03 TARİHİ İLE GÜNCEL..AYRICA VERGİ DEKONTUDA SİZDE KALACAKTIR ARKADAŞLAR .

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
büyük font ile yazmayiniz yazilarinizi duzeltiniz yukarıda uyardim sizi

frngyhn

frngyhn

Üye
    Konu Sahibi
büyük font ile yazmayiniz yazilarinizi duzeltiniz yukarıda uyardim sizi
tamam hocam artık küçük harf kullanıcam konuyu düzelttim ama bu kural niçin var bana çok saçma geldi .

heathrow

heathrow

Üye
tamam hocam artık küçük harf kullanıcam konuyu düzelttim ama bu kural niçin var bana çok saçma geldi .
Bu kural her forumda var. Büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelir.

frngyhn

frngyhn

Üye
    Konu Sahibi
Bu kural her forumda var. Büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelir.
yok yıllardır takılırım her açtığım ilan konu vb büyük harf ile yazarım ama birkere dahi uyarı almadım .

Yönetici tarafından düzenlendi:
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Forum kurallarını okumanızı tavsiye ederim.Bizi diğer forumların kuralları bağlamaz.Anlayışınız için teşekkür eder keyifli forumlar dileriz.

frngyhn

frngyhn

Üye
    Konu Sahibi
09.03 tarihi ile güncel.kayıt hakkı forum dışına satılmıştır . konu locked.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...