kullanıcıadları
Üye
Bence yu–gi–oh u unuttunuzilk animemdi ve yanlış hatırlamıyorsam 270 lere yakın bölümü vardı hikayesi olsun çizim olsun giriş müziği olsun çok sevmiştim 1 yıl önce anime olatak değil de beyblade metal fusion a acayip merak sarmıştım ayrıca tsubasa da çok dikkatimi çekerdi şimdi bakıcam bleach e çok uzun mu peki arkadaşlar
Yu-gi-oh! , pokemon, beyblade, shaman king, one piece (çoğu kişi izlememiş nedense çocukken), digimon zaten çocukluk, efsanelerimizKült seriye başlayacaksan Bleach, One Piece arasından seçim yap derim.Naruto, Fairy Tail'e başlarda bulaşma sonradan izlersin merak edersen
Grubumuzun anti Naruto'cu elemanı Bartu görevine devam ediyorTam provokatörüm he
Yanılmıyorsam, Hellsing uzundu biraz..
- - - Eklendi - - -
Biter.
Arkadaşlar şimdi birşey sorucam ben fantastik polisiyeyi izlesem sizce ondan önce izlemem gereken bir anime varmı yoksa direk başlıyımmı fantastik polisiyeden ?
Bir haftaya biter mi
Kült ne oluyordu onuda bilmiyorum abi kusura bakma sanada çok yükleniyorum ama
Kült ne oluyordu onuda bilmiyorum abi kusura bakma sanada çok yükleniyorum ama
- - - Eklendi - - -
Yalnız bir şey farkettim one piecenin 599. bölümü çıkmış daha yeni
Konu Edit. bakayım olmuş mu
Anladım abi sağolasınŞimdi ben gene kararsız kaldım ya eyer şiddetle tavsiye ettiğiniz bir anime varsa şimdi başlıyacağım
- - - Eklendi - - -
Bence iyi olmuş
Şimdi türk animeden izliyorum abi eywOrtalama kaç günde biter sizce bölümleri ne kadar bilmiyorum ama günde en az 20 bölüm izlerim.
Sağol abi şimdi başlıyorum bölüm bittikçe arada bakarım foruma
Teşekkür ederim arkadaşlar. manga konusunu sana bırakabilirim Bartu mesaj da belirttim konu içersinde herhangi bi mesaj da anime ile ilgili herşey paylaşılabilinir diye olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?