▀▄▀▄▀▄ AnimecileR BurayA ▄▀▄▀▄▀

Revengeful

Emekli Yönetici
"Dakara Boku wa H Ga Dekinai"

klavyenin üstüne oturarak isim uydurmuş adamlar

"Dakara Boku wa H Ga Dekinai"

klavyenin üstüne oturarak isim uydurmuş adamlar

Nasıl uydurmuşlar bilmemde toplum içinde söylemesi çok havalı oluyor Millet anime önerirken One Piece falan diyor ben Dakara Boku wa H ga Dekinai dedimiydi olay bitiyor ortamın anime dehası ilan ediliyorum (en azından öyle hissettirecek bakışlarla karşılaşıyorum)

Naruto Shippuuden hangi kanalda yayınlanıyor? Ben Kidz Animez'de izliyorum ama çok geç yayınlanıyo(21.00-23.00) ve genelde ev halkı bir arada oluyo kaçırıyorum.

creeper

Üye
Beyler Miyazaki'nin anime film setini indirdim ama hangisinden başlayacağımı bilemiyorum. Sizce Miyazaki'nin en iyi animeleri hangileri??

RowneSM

Üye

Ahahah bak bu doğru işte bartu abi

- - - Eklendi - - -

Bartu abi birazdan "Dakara Boku wa H Ga Dekinai" izliycem İsmide çok cix

Revengeful

Emekli Yönetici
Beni fazla sarmadı dakara bldkasjldksahldjashkdjas adlı anime

Tepkiler: RowneSM ve MCR Killjoy
Uyumayın, otakularr!

Tepkiler: 1STayTRue35

RowneSM

Üye
Anime bitti Ama sonunu baya güzel yapmışlar ya

Tepkiler: MCR Killjoy

Revengeful

Emekli Yönetici
Shinigami olucam ben de

Tepkiler: MCR Killjoy

RowneSM

Üye
Shinigami olucam ben de

UUu ol ol

- - - Eklendi - - -

Valla bartu abi O kısma çok güldüm ya hafızaya kaydediyo hahaha Lisarada başta sevmiyorum diye yalan atıyodu bide

- - - Eklendi - - -

Bu arada bartu abi senden sağlam animeler çıkıyo varmı başka böyle güzeller

Oğlum Code Geass izle diyorum ya.Sana dünyanın -bana göre- en iyi animesi Code Geass diyorum.Sen kalkmış Dakara Boku wa H ga Dekinai falan izliyosun Code Geass, FMA:Brootherhood falan bunlara bak.Bunlar uzunlar biraz hemen bitmez hem Bu arada Code Geass'ın R1'ini izledikten sonra R2'yi izlemeyi unutma.

RowneSM

Üye

Abi zaten bidaha anime izliyemiycem o yüzden güzel bişeyler istiyorum böyle

RowneSM

Üye

Bi daha izleyemeyeceğim derken ? Neden ve ne zamandan sonra ? Başka öneri mi istiyorsun yani anlamadım tam olarak

Bartu abi son 2 gün istediğim kadar izliycemde sonra tatile gidicem ablamın yanına izmire. O yüzden şimdiden izlemem gerekenleri izliyim daha sonra pc ye indiricem orda internet olmıycak hani izlerim falan o yüzden tabi telefondan gene forumdayım sizin yanınızda

Tatil bitince devam edersin işte sorun yok 2 günde 50 bölüm izlerim dersen hemen Code Geass'a başla.Yok ecchi ile devam etmek istiyorum dersen şuan sana B Gata H Kei ya da High School of the Dead'i öneririm.