Revengeful
Emekli Yönetici
"Dakara Boku wa H Ga Dekinai"
klavyenin üstüne oturarak isim uydurmuş adamlar
Dakara Boku wa H Ga Dekinai ne durumda ?
Sorun yok keyfine bak bende yoğunum şu sıralar zaten
Naruto Shippuuden hangi kanalda yayınlanıyor? Ben Kidz Animez'de izliyorum ama çok geç yayınlanıyo(21.00-23.00) ve genelde ev halkı bir arada oluyo kaçırıyorum.
Nasıl uydurmuşlar bilmemde toplum içinde söylemesi çok havalı oluyorMillet anime önerirken One Piece falan diyor ben Dakara Boku wa H ga Dekinai dedimiydi olay bitiyor ortamın anime dehası ilan ediliyorum (en azından öyle hissettirecek bakışlarla karşılaşıyorum)
Beni fazla sarmadı dakara bldkasjldksahldjashkdjas adlı anime
Anime bittiAma sonunu baya güzel yapmışlar ya
Uyumayın, otakularr!
Shinigami olucam ben de
OVA'sı çıkmıştı onun 1 ay kadar önce onlara baktın mı ? OVA'sı güzeldi bayaAnimede en çok bu çocuğun çıplak kız resimlerini fotoğraf çeker gibi hafızaya kaydedip onlardan hayali bir kitap oluşturmasına gülmüştüm
- - - Eklendi - - -
Su uyur Bartu uyumaz
Shinigami olucam ben de
UUu ol ol
- - - Eklendi - - -
Valla bartu abi O kısma çok güldüm ya hafızaya kaydediyo hahahaLisarada başta sevmiyorum diye yalan atıyodu bide
- - - Eklendi - - -
Bu arada bartu abi senden sağlam animeler çıkıyo varmı başka böyle güzeller
Oğlum Code Geass izle diyorum ya.Sana dünyanın -bana göre- en iyi animesi Code Geass diyorum.Sen kalkmış Dakara Boku wa H ga Dekinai falan izliyosunCode Geass, FMA:Brootherhood falan bunlara bak.Bunlar uzunlar biraz hemen bitmez hem Bu arada Code Geass'ın R1'ini izledikten sonra R2'yi izlemeyi unutma.
Abi zaten bidaha anime izliyemiycem o yüzden güzel bişeyler istiyorum böyle
Bi daha izleyemeyeceğim derken ? Neden ve ne zamandan sonra ? Başka öneri mi istiyorsun yani anlamadım tam olarak
Bartu abi son 2 gün istediğim kadar izliycemde sonra tatile gidicem ablamın yanına izmire. O yüzden şimdiden izlemem gerekenleri izliyim daha sonra pc ye indiricem orda internet olmıycak hani izlerim falan o yüzden tabi telefondan gene forumdayım sizin yanınızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?