▀▄▀▄▀▄ AnimecileR BurayA ▄▀▄▀▄▀

Kardeşini. Evet Reiatsu ile aynı. Rica ederim.

Revengeful

Emekli Yönetici
MCR o çok ağır spoiler oldu yalnız Ben en azından bitirdim Naruto'nun son bölümleri. Yeni bölümleri bekliyorum ama izlemeyenler için kötü oldu o videolar ve bilgiler Gözlerle ilgili olanlar ileriki bölümlerdede açıklandı mesela

O değilde şu şarkıya bayılıyorum

Tepkiler: MCR Killjoy ve RowneSM

RowneSM

Üye

Şarkı çok iyiymiş ilgimi çekti

Bende ne unuttum diyorum! Spoiler uyarısı yazmayı unutmuşum. Şarkı Akatsuki'nin gizemine tam uymuş yalnız. (Gitar riffleride süpermiş)

Anime izlemiyorum ama çktırmayın benide aranıza alın

Revengeful

Emekli Yönetici
Sonra hentai'ye terfi falan

Tepkiler: MCR Killjoy
Konan ile Tobi savaşı..
[video=youtube;H-w4gYywMIs]http://www.youtube.com/watch?v=H-w4gYywMIs[/video]

Revengeful

Emekli Yönetici

- - - Eklendi - - -

Geçenlerde spoiler butonu isteğinde bulunduk ortada yok..

Ben yine spoiler yaptım.. İzleyen yok gerçi.

Ya zaten anime sayfalarında, spoiler yememek elde değil.

RowneSM

Üye
Death notenin bitmesine son 4 bölüm daha dün gece 1 de başlamıştım

Death notenin bitmesine son 4 bölüm daha dün gece 1 de başlamıştım

Önerilere başlayalım o zaman şimdiden Tıpkı Death Note gibi olsun --bana kalırsa daha da iyi-- diyorsan hiç araştırma, bekleme Code Geass'a başla ardından derim.

- - - Eklendi - - -

Sana sağlam zopa gelicek Bakuman'ı önereli yıl oluyor be yıl.2. sezon bitmek üzereyken önerdim 3. sezon ve anime bitti hala başlayacağım mı diyorsun

- - - Eklendi - - -

Favori türünüz ne peki ? Sapık damgası yemek istemiyorum ama favori türüm ecchi - harem Ne bilim mangakalarının yaş sınırlaması gibi dertleri olmadığından mıdır bilmiyorum ama gerek konuları, gerek konuları işleyiş şekilleri gerekse esprileri çok daha kaliteli geliyor bana.

Tepkiler: Revengeful ve RowneSM

Hentai.

Tepkiler: kullanıcıadları

Sen aşmışsın bizim boyutları artık.Peki şöyle 1-2 saatlik değilde seri halinde olarak önerebileceğin bir şeyler var mı konusuda önemli tabi benim için konulu olsun yani Umarım ileride ecchi kesmedi hentaiye başladım o da kesmedi yaoi'ye başladım demessin Olmadı bi cilk Boku no Pico alır mutluluklar dilerim

RowneSM

Üye

Bügün dinleneyim yarın başlarım Bu arada en son yazdığınız yorumda favori türüm ecchi yazmışsınız o ne oluyor ?

Konulu hentai bulmak çok zor. En konulusu, La Blue Girl'dir. Uzaylı şeysi. Bu arada Yaoi izlemişliğim var. Aman allahım.

Tepkiler: kullanıcıadları

Konulu hentai bulmak çok zor. En konulusu, La Blue Girl'dir. Uzaylı şeysi. Bu arada Yaoi izlemişliğim var. Aman allahım.

Blue Girl'ü biliyorum zaten Vay seni gibi yaoi'ci Sevdin mi bari

Bügün dinleneyim yarın başlarım Bu arada en son yazdığınız yorumda favori türüm ecchi yazmışsınız o ne oluyor ?

+16 - +18 animeler diyebilirim.İçerisinde bol bol meme var yani Tabi sevme sebebim bu değil genelde bu tarz manga yapan mangakaların espri anlayışı, kurguları --yetişkinlere hitap ettiğinden-- daha kaliteli oluyor bana kalırsa.Haremde tıpkı ecchi gibi ama daha hafif oluyor genelde.Temel fark ise adından anlaşılacağı üzere 1 erkek karakterin peşinde bissürü güzel çıtı pıtı kızın olması.Sanırım 5. sayfadaydı High School DxD Kızları, Rias, Akeno diye bir kaç görsel paylaştım.O anime ecchiler arasından şu sıralar en popüler olanı.Eğlenceli yani güzel

RowneSM

Üye

Aslında doğruyu söylemek gerekirse bu tarzları severim normal film izlerkende hep bu tarz izlerim ama sapıklıkla alakası yok bana daha bi çekici geliyo diyebiliriz aslıda aynı senin dediğin gibi. Bu tür anime varsa şimdi direk başlıya bilirim

Bu arada şu yeni gelecek anime olan Nisekoi'nin mangasını okuyan var mı ? wallpaperları, çizimleri falan çok hoş.Onlara bakarak ecchi-harem etiketi yapıştırabilirim ama haberde romantik komedi diyor...Bu tarz anime-mangalarda azıcık ecchi çok hoş oluyor bana kalırsa.

Bugün pek paylaşım yapamayacağım programım baya doldu şu sıralar saat 9'da işimi bitirip eve gelebildim -benim için bir ilk- yorgunluktan ölüyorum

Hangisini sevdim mi? Yaoi'yi mi La blue girl'i mi?