MCR Killjoy
Üye
Paylaşım için teşekkürler
Bu chakra dediğimiz Bleach deki reiatsu ile aynı şey heralde. Ayrıca Sasuke ile Itachi nin videosu çok güzel izlenmeye değer bi anime gibi duruyo fakat kararsızım çevremdeki kimse izlemiyor
Mangekyou Sharinganı olan bir kişi öldürüp -ki bu kişinin öldüren kişinin yakını olması lazımdır- gözlerini almak şarttır deniyor bu nası bi yakınlık peki kim kimi öldürecek
- - - Eklendi - - -
Paylaşımın Naruto ya karşı farklı düşüncelere sahip olmamı sağladı
MCR o çok ağır spoiler oldu yalnızBen en azından bitirdim Naruto'nun son bölümleri. Yeni bölümleri bekliyorum ama izlemeyenler için kötü oldu o videolar ve bilgiler Gözlerle ilgili olanlar ileriki bölümlerdede açıklandı mesela
O değilde şu şarkıya bayılıyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
MCR o çok ağır spoiler oldu yalnızBen en azından bitirdim Naruto'nun son bölümleri. Yeni bölümleri bekliyorum ama izlemeyenler için kötü oldu o videolar ve bilgiler Gözlerle ilgili olanlar ileriki bölümlerdede açıklandı mesela
O değilde şu şarkıya bayılıyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Death notenin bitmesine son 4 bölüm daha dün gece 1 de başlamıştım
Animesi en fena yerde bitmişti. Mangada baya şey oldu ama anime temmuzda devam edecek.
Bir de anime bitirdikten sonraki o boşluğa düşme hissi berbat :/ Dün Ao no Exorcist bitti, ne yapıcam şimdi bundan sonra dedim..
Listeye beni de ekle
Bakuman izleyeyim şimdi. "kullanıcıadları" önermişti diye hatırlıyorum eski konulardan birinde
Önerilere başlayalım o zaman şimdidenTıpkı Death Note gibi olsun --bana kalırsa daha da iyi-- diyorsan hiç araştırma, bekleme Code Geass'a başla ardından derim.
- - - Eklendi - - -
Sana sağlam zopa gelicek Bakuman'ı önereli yıl oluyor be yıl.2. sezon bitmek üzereyken önerdim 3. sezon ve anime bitti hala başlayacağım mı diyorsun
- - - Eklendi - - -
Favori türünüz ne peki ? Sapık damgası yemek istemiyorum ama favori türüm ecchi - haremNe bilim mangakalarının yaş sınırlaması gibi dertleri olmadığından mıdır bilmiyorum ama gerek konuları, gerek konuları işleyiş şekilleri gerekse esprileri çok daha kaliteli geliyor bana.
Hentai.
Önerilere başlayalım o zaman şimdidenTıpkı Death Note gibi olsun --bana kalırsa daha da iyi-- diyorsan hiç araştırma, bekleme Code Geass'a başla ardından derim.
- - - Eklendi - - -
Sana sağlam zopa gelicek Bakuman'ı önereli yıl oluyor be yıl.2. sezon bitmek üzereyken önerdim 3. sezon ve anime bitti hala başlayacağım mı diyorsun
- - - Eklendi - - -
Favori türünüz ne peki ? Sapık damgası yemek istemiyorum ama favori türüm ecchi - haremNe bilim mangakalarının yaş sınırlaması gibi dertleri olmadığından mıdır bilmiyorum ama gerek konuları, gerek konuları işleyiş şekilleri gerekse esprileri çok daha kaliteli geliyor bana.
Sen aşmışsın bizim boyutları artık.Peki şöyle 1-2 saatlik değilde seri halinde olarak önerebileceğin bir şeyler var mı konusuda önemli tabi benim için konulu olsun yaniUmarım ileride ecchi kesmedi hentaiye başladım o da kesmedi yaoi'ye başladım demessin Olmadı bi cilk Boku no Pico alır mutluluklar dilerim
Konulu hentai bulmak çok zor.En konulusu, La Blue Girl'dir. Uzaylı şeysi. Bu arada Yaoi izlemişliğim var. Aman allahım.
Bügün dinleneyim yarın başlarımBu arada en son yazdığınız yorumda favori türüm ecchi yazmışsınız o ne oluyor ?
Blue Girl'ü biliyorum zatenVay seni gibi yaoi'ci Sevdin mi bari
+16 - +18 animeler diyebilirim.İçerisinde bol bol meme var yaniTabi sevme sebebim bu değil genelde bu tarz manga yapan mangakaların espri anlayışı, kurguları --yetişkinlere hitap ettiğinden-- daha kaliteli oluyor bana kalırsa.Haremde tıpkı ecchi gibi ama daha hafif oluyor genelde.Temel fark ise adından anlaşılacağı üzere 1 erkek karakterin peşinde bissürü güzel çıtı pıtı kızın olması.Sanırım 5. sayfadaydı High School DxD Kızları, Rias, Akeno diye bir kaç görsel paylaştım.O anime ecchiler arasından şu sıralar en popüler olanı.Eğlenceli yani güzel
Blue Girl'ü biliyorum zatenVay seni gibi yaoi'ci Sevdin mi bari
+16 - +18 animeler diyebilirim.İçerisinde bol bol meme var yaniTabi sevme sebebim bu değil genelde bu tarz manga yapan mangakaların espri anlayışı, kurguları --yetişkinlere hitap ettiğinden-- daha kaliteli oluyor bana kalırsa.Haremde tıpkı ecchi gibi ama daha hafif oluyor genelde.Temel fark ise adından anlaşılacağı üzere 1 erkek karakterin peşinde bissürü güzel çıtı pıtı kızın olması.Sanırım 5. sayfadaydı High School DxD Kızları, Rias, Akeno diye bir kaç görsel paylaştım.O anime ecchiler arasından şu sıralar en popüler olanı.Eğlenceli yani güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?