Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Animasyonları ekran koruyucu yapmak?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja
Üye
Konu Sahibi
Animasyonları ekran koruyucu yapmak?
animasyonları yani gif leri nasıl ekran koruyucu yapabiliriz önceden yapılıyodu ekran koruyucu listesinde animasyon seçeneği wardı fakat şimdi yok seçemiyoruz sanırım yazılım güncellemesinde onu unutmuşlar warmı bunun bi yolu?
ByWorth
Üye
Kendi temalarında var animasyon efekti..
najanaja
Üye
Konu Sahibi
yanlış anladın heralde ben efect ten bahsetmiyorum. Bildiğin ekran koruyucusu hani büyük ekran saat, slayt show falan warya onu diyorum yani bir gif i ekran koruyucu olarak kullanmak istiyorum. Warmı bi yolu.
Anußis
Üye
ya bazen millet konuşmak için konusuyor ... o özellik v11de vardı ancak bu v13 te ve v14de yok kaldırıldı ...
najanaja
Üye
Konu Sahibi
aynen gayet açık bi şekilde de yazmıştım. Saolasın onu farkettim zaten de ben başka bi yolu warmı merak ettim bi pro falan o kadar da güzel gifler bulmuştum niye kaldırılır ki bi özellik telden.
muratcan1905
Üye
bu vardı kaldırıldı bence çok saçma özellik ekleyeceklerine çıkarıyorlar bununla ilgilide bir program görmedim şahsen ama çıkarsa iyi olabilir