Anil Umut

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
Anil Umut
konu disinda açtiğim her konuyu oraya buraya tasiyo bana kasti var galiba yeni geldi dimi

fnldstntn

Üye
Profiline baksan 2007 üyesi olduğunu görürsün ve uzun süredirde mod...Ve bence boşa taşımıyordur...Hatayı kendinde ara...Acaba konuları doğru yere mi açıyorsun_?...

• Beğen
Tepkiler: sublieutenant
Raptor_tr

Raptor_tr

Üye
:hmmm taşıyosa bi bildiği vardır herhal...

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
konu disi ne demek ? Oyunmu paylasiyorum tasiyo

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
sen de tüm konulara bak hangisi uygun ona göre aç konu dışı diye her şeyi buraya açacaksın diye bir şey yok.

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
diğer konurlarda olmayanlar ben sadece yorum yaptım ne konu açtığını bilmiyorum

FeC!

FeC!

Üye
Trmilitary ye ilk üye oldugum zaman Kılıç isimli moderatorun bana takdıgını dusundum. Ama oturup mantıklı bir sekilde dusununce bana sacma geldi. Siz de bir dusunun.

Not:Trmilitary kapandı :)

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
Trmilitary ye ilk üye oldugum zaman Kılıç isimli moderatorun bana takdıgını dusundum. Ama oturup mantıklı bir sekilde dusununce bana sacma geldi. Siz de bir dusunun.

Not:Trmilitary kapandı :)

tabi saçma adamların görevi bu yanlışları düzeltecekler elbet :) :oke:

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Anıl takdir ettiğim bir moderatördür,
böyle bir konu gördüm ya, bir kez daha takdir ettim kendisini :spr

• Beğen
Tepkiler: minoo

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Öncelikle sizi tanımıyorum ki size takmış olayım.Tanısam bile böyle bir şeyin düşünülmesine ve bunun konu açılıp söylenmesine bile tahammül edilemez.
Bizler burada 2 milyon üye arasından seçilmiş,onaylanmış,oy birliği ile yönetime alınan kişileriz.
Her yönden eleştirilerin kritiklerinin yapıldığı üst yönetim ve diğer moderatörler tarafından seçiliyoruz.
Tüm bunlara rağmen ve açtığınız konuların mahiyetine baktığımda kesinlikle haklı olduğumu görüyorum.
Allah aşkına bakınız; :)

http://www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari/suyu-nasil-iciyorsunuz-670894.html
Bu konunun açılış amacı insanlara bilgi vermek,onları yönlendirmek eğlendirmek gibi bir amacı var mıdır ki Konu dışında kendine yer bulsun ?

Gelelim üyemizin bir diğer konusuna ;
http://www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari/deneme-670519.html
Adı üstünde 'Deneme' konunun başlığı benden Gereksiz mesajlar ve denemeler bölümüne gitmeyi istiyor. Benden bunu Konu dışı bölümünde tutmamı beklemeniz henüz tecrübesiz ve yeni bir üye olduğunuzu gösteriyor.

Ve bir diğeri;
http://www.maxicep.com/mizah-eglence-fikra/cocuk-hakli-d-671017.html

Bu konunuz ise tamamen mizahi amaçlıdır.Söyler misiniz madem mizahi konuları Konu Dışına açacaksınız Mizah-Eğlence Fıkra bölümü neden var ?

Tüm bu yazılanları lütfen 1 kez okuyun ve değerlendirmelerinizi ondan sonra yapınız.Hiç bir yöneticinin kimseye bir takıntısı olamaz,olursa kendi kaybeder.
İyi Forumlar.

• Beğen
Tepkiler: sublieutenant, minoo, BreakerZote ve 1 kişi daha
T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle sizi tanımıyorum ki size takmış olayım.Tanısam bile böyle bir şeyin düşünülmesine ve bunun konu açılıp söylenmesine bile tahammül edilemez.
Bizler burada 2 milyon üye arasından seçilmiş,onaylanmış,oy birliği ile yönetime alınan kişileriz.
Her yönden eleştirilerin kritiklerinin yapıldığı üst yönetim ve diğer moderatörler tarafından seçiliyoruz.
Tüm bunlara rağmen ve açtığınız konuların mahiyetine baktığımda kesinlikle haklı olduğumu görüyorum.
Allah aşkına bakınız; :)

http://www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari/suyu-nasil-iciyorsunuz-670894.html
Bu konunun açılış amacı insanlara bilgi vermek,onları yönlendirmek eğlendirmek gibi bir amacı var mıdır ki Konu dışında kendine yer bulsun ?

Gelelim üyemizin bir diğer konusuna ;
http://www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari/deneme-670519.html
Adı üstünde 'Deneme' konunun başlığı benden Gereksiz mesajlar ve denemeler bölümüne gitmeyi istiyor. Benden bunu Konu dışı bölümünde tutmamı beklemeniz henüz tecrübesiz ve yeni bir üye olduğunuzu gösteriyor.

Ve bir diğeri;
http://www.maxicep.com/mizah-eglence-fikra/cocuk-hakli-d-671017.html

Bu konunuz ise tamamen mizahi amaçlıdır.Söyler misiniz madem mizahi konuları Konu Dışına açacaksınız Mizah-Eğlence Fıkra bölümü neden var ?

Tüm bu yazılanları lütfen 1 kez okuyun ve değerlendirmelerinizi ondan sonra yapınız.Hiç bir yöneticinin kimseye bir takıntısı olamaz,olursa kendi kaybeder.
İyi Forumlar.

1. Olarak deneme konusunun ismini ben degistirdim sen tasiyinca yorumlara bakarsan denemeyle ne alaka olduğunu görürsün

2. Olarakda kayisi nasil yiyorsunuz konusu konu disina açilmisdi ve bu 40 dan fazla yorum almisti hala konu disindaydi o yüzden açtim

3. Olarakda Konu disinda boyle düsündürmeli konu açmisim yani devletin halini yapmisim mizahtan değil ;)

Ben bu konularin benzerini konu disinda görduğum icin açiyorum onlari tasimiyorsaniz benimkini tasiyorsaniz bunda bi esitsizlik vardir ;)

- - - Eklendi - - -

Ve Ayrica Diyorsunuzya Konu Disinda Bilgi Veren Konular Olur Bunlar Konu Disinda duruyorsa sadece benimkiler gidiyorsa? Buyrun
www.maxicep.com/konu-disi/ne-oldu-671390.html#post4980315

www.maxicep.com/konu-disi/bi-cevap-atsa-nolurdu-671188.html#post4978503

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bendede Oluyor Arada .. O Zaman Modlar Hanqi Moddalar Acaba .. :)

Takma Bence .. :)

Vede Kendinden Emin Oll ..

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Anıl Umut yeni bir yönetici değil aksine en eski yöneticilerden birisidir. Kısa bir süreliğine ara vermiş ve tekrardan görevinin başına gelmiştir.

Konu dışı bölümü tartışmak istediğiniz, söylemek istediğiniz, incir çekirdeğini dolduracak konular için açılmış bir bölümdür. Konu dışı ana kategorisi altında 17 adet alt kategori bulunuyor. Bazen bizler bile konuları nereye açacağımızı şaşırıyoruz. Bu noktada bölüm yöneticisi olan moderatörler, açmış olduğunuz konunun hangi kategoriye ait olduğunu tayin edebilecek en bilgili kişiler olarak öne çıkıyor.

Anıl ve diğer tüm yöneticilerimiz gün içerisinde 1 kişiye kastı olmayacak kadar çok insanla muhattap oluyor. Anıl'ın almış olduğu kararlarda bir sıkıntı yok. Bizler, Maxicep yönetim takımı olarak sizlere daha iyi ve daha temiz bir forum ortamı sunabilmek adına elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Sizlerden de gerek konu açarken en doğru bölümü bulmanız, gerekse şikayet butonunu daha aktif kullanmanız ve forum içerisinde takındığınız genel davranışlarla bizlere yardımcı olmanızı bekliyoruz.

İyi Forumlar...

• Beğen
Tepkiler: minoo ve fnldstntn
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt