ahmetkaya1991
Üye
-
Konu Sahibi
-
603 Aldım Konularda Şarj Dolunca Çek Denildi Ve Çektim Ama Şarjı Neredeyse Aynı Gün Bitti .s
3 4 gün bu şekilde kapanana kadar kullandım şarj ettim peki bunun bi zararı olur mu.Kapanana kadar kullanıp tekrar şarj edin pil ölmemişse işe yarayacaktır.
3 4 gün bu şekilde kapanana kadar kullandım şarj ettim peki bunun bi zararı olur mu.
*peki dediğinizi bir kere daha denemekten başka yapacak bir şeyim yokteşekkür ederim
yeni aldınız değil mı.ondan şarjdan çıkardınız .sorun olmaz bence yeni piller hücresel olduğu için tam doldu mu yetiyor..acaba yeni aldığıniz için çok meraktan çok uğraştıniz mı acaba bende n8 alınca heyecanlanmıştim da.
- - - Eklendi - - -
benim sorunum bir anda şarj dayanmamaya başladı.forumu araştırdım birçok kişi aynı zamanda şikayetçi olmuş kafama takıldıbilgisi oln VAR mı
Hayır bir zararı olmaz. Rica ederim.
Evet Yeni Aldım
Yok Ben Telefona İlk Anda Pek Yüklenmedim, Birkaç Oyun Oynadım, İnternetten Program Güncelledim, Tema Yükledim Bu Kadar
Evet Yeni Aldım
Yok Ben Telefona İlk Anda Pek Yüklenmedim, Birkaç Oyun Oynadım, İnternetten Program Güncelledim, Tema Yükledim Bu Kadar
ekran ışığını yarıda kullan
tema efekleri ni kapat
3g de kullanirsan batarya çabuk biter size tavsiyem 2g de kullan maya özen gösterin
Hakikaten yaw son bir kaç haftadır neredeyse bir yıldır kullandığım C7 bir günde şarjı bitmezken, şimdi günü kurtarmıyor. Sanırım kalibrasyon zamanı geldi, hoş daha önce kalibrasyon yapmıştım ama birkaç gün düzeliyor, sonra yine aynı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?