Gerçekleştirilen Buluşmalar Ani bir buluşma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hiç şüphen olmasın kardeşim

Merkez ,bizimkiler emekliliğin tadını çıkartıyor artık Larada

En iyisini yapıyorlar be abim tam yeri
bak doktorun orada güzel alanya ama bana temiz deniz olsun diyorsan incekumun üstüne tanımam

doctorrr

Üye

bak doktorun orada güzel alanya ama bana temiz deniz olsun diyorsan incekumun üstüne tanımam
damlataş plajı, ulaş, incekum, grand kaptan bidee ada kayası utopia world ün orası şahane valla imkan buldukça gidiyorum

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Ben oraya geldimmi gittiği tek yer var limanüstünde bir çay evi var oraya oturur saatlerce denizi seyrederim.

Ben oraya geldimmi gittiği tek yer var limanüstünde bir çay evi var oraya oturur saatlerce denizi seyrederim.

hee bildim harbour'un oradaki
adı neydi

- - - Eklendi - - -

şuan güneşli limonata gibi hafif bi' esinti var sıcak ama yinede tabi deniz soğudu biraz bide şey sezon kapanıyor yavaştan onçün sakin

hiç deme 2 gün önce alanyadaydım turist kalmamış yav sezon bitik hep yaşlılar var

Tepkiler: doctorrr ve Nextman

doctorrr

Üye

hee bildim harbour'un oradaki
adı neydi

- - - Eklendi - - -

hiç deme 2 gün önce alanyadaydım turist kalmamış yav sezon bitik hep yaşlılar var
abiler o harbour falan çok pahalı öğrenciyi aşıyor biz daha çok esnaf falan 2 gün önce fırtına kopuyordu burda sabah güneşli ikindi yağmur başlıyor çok tuhaf ya tedarikli çıkmıyorum bende tabii

ben hep orda yerim yemeği
bilirim oralar ekvator gibi

zaza

Üye
Bu fotoğraf karesinin farklı bir versiyonunu görmüştüm sanki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...