n8 icin yapildi ve mukemmel sonucta. ikiside symbian(her ne kdr n8 daha ust versiyon olsada) ve bu sadece 2 boyutlu bi oyun bence 5800 a orj. olani uyarlanabilir
uygulanmaya uygulanır da firma nokia olunca böyle oluyo yarın öbürgün iphone a, htc ye, samsung a başka oyun çıkar n8 alanlar sap gibi kalır bu böyle malesef nokia da 550 TL vermiştim telefona (5800) elimde patladı 1 sene kullandım yarı fiyata satamıyorum nokia batıcak böle giderse ...
uygulanmaya uygulanır da firma nokia olunca böyle oluyo yarın öbürgün iphone a, htc ye, samsung a başka oyun çıkar n8 alanlar sap gibi kalır bu böyle malesef nokia da 550 TL vermiştim telefona (5800) elimde patladı 1 sene kullandım yarı fiyata satamıyorum nokia batıcak böle giderse ...
pazar payı %37 den %25 e düştü gidişat bunu gösteriyor, ki samsung galaxy serisini çıkarmadan önceki istatistik bu. galaxy serisi de piyasaya bomba gibi düştü düşün artık x6 fiyatına galaxy ace var ve aralarında uçurum farklar var.
Pc de oynadım arkadaşım, androidte oynamadım, sen bu versiyondan önceki angry bird ü oynadın mı? oynanış açısından pc deki gibi. tabi ki de aynı bölümleri aynı grafiği beklemek saçma olur. sonuçta symbian nerde andriod nerde.