Angry Birds v 2.1.23 S60V5 Aranan oyun gelmiştir, android ve pc deki gibi .

ces5

Üye
    Konu Sahibi
Angry Birds v 2.1.23 S60V5 Aranan oyun gelmiştir, android ve pc deki gibi .
Aranan oyun gelmiştir arkadaşlar yüklediklerinizin aksine tamamen pc deki yada adroid sitemdeki gibi seri takılmadan oynayabilirsiniz, eminim bana teşekkür edeceksiniz

Ekli dosyalar

Tepkiler: talha.erdo, melhyuksl, İSTİHBARATÇI ve 52 diğerleri

Mehmet

Emekli Yönetici
teşekkürler

'Patron

Üye
bu angry bırds baya konusuldu forumda s60v5e istendı ama çok az kısı bakmıs. nasıl bı oyunkı bu hç oyanamadm. ındrmeye değermı ?

Sandrake

Üye
Herkezin beklediği oyun Teşekkürler

ces5

Üye
    Konu Sahibi
www.maxicep.com/symbian-s60v5-oyunlari/angry-birds-v-0-0-1-a-467094.html
paylastigin oyunun bu konudakinden farkli nedir? bana ayni gozukuyor grafikleri lutfen farklarini aciklarsan sevinirim

Hemen hemen aynı fakat dili farklı ,sanırsam çalışması biraz daha optimize edilmiş olmalı. Boyutlarından da anlaşılacağı gibi farklı bir çalışma.

--------------- Ekleme ---------------

Herkezin beklediği oyun Teşekkürler

rica ederim arkadaşlar

Tepkiler: EFGX
oyun müthiş.teşekkürler.bu tarz oyun seven ama bilmeyenler varsa, doodle jump,edge,yeti spors summer ve puzzle 2 3d tavsiye ederim.

teşekkürler bi önceki vardı bunu deneyelim

ces5

Üye
    Konu Sahibi
oyun müthiş.teşekkürler.bu tarz oyun seven ama bilmeyenler varsa, doodle jump,edge,yeti spors summer ve puzzle 2 3d tavsiye ederim.

KEsinlikle dediğin gibi, gerçi zevkler tartışılmaz. uzun soluklu oyunlar telefonda pek gitmiyor

Sen Varya Adamsın Adam.. Bu Oyunu Paylaştığın İçin

Tepkiler: ces5

Repeal

Üye
çok az fark var, müzikler eklenmiş. Ekleyen kişi de müziği ufaltmamış o yüzden deli gibi büyük. Zaten mod ikiside. Bomba kuş patlamıyor aksine muz'a değince ikiye ayrılıyor. Credits'e bakın anlarsınız. Ikisi dediğim bu ve 0.0.1 sürümlü olan.

ozanazy

Üye
Otekisini yükledim 3-4 kere bitirdim buna gerek yok o zaman.

Teşekkür ediyorum güzel paylaşım güzel oyun....

ces5

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayardaki gibi performans beklemek yanlış olur zaten, ama bu bile yeter symbian için.