Angry Birds Space ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
    Konu Sahibi
Angry Birds Space ?
bu videoda adam nasıl oynuyor bi kaç link var oynamak için hangilerini indirmek lazım şimdiden :tşk:

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
kardeşim videoyu göremedim ama eğer tel symbian ise şunu söyleyeyim adamlar angry birds seasons dan sonrasını symbiana çıkarmaz. Videoda n8 veya 701 gibi bir tel varsa adam belki portlamıştır ama her telde olcak garantisini kimse veremez

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
video bu 51-53 saniye sanırım oralarda kesilmiş :D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
İlginç...

najanaja

najanaja

Üye
çakma olduğu çok belli :) videoda 26. saniyede görüntü deişiyo ilk çekim ne kadar net oyunu açınca kayıt çok kötü karıncalı görünüyo :) artı ekranda mouse un oku görünüyo :) bence bi şekilde pc den falan oynayıp video olarak atmıştır tele telde de aynı hareketleri yapmıştır yada böle bişeyler :) kanmayın böle şeylere oyun s3 için var ama java versiyonu var birebir aynısı olmasada :) başka türlü yok olmazda :)

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Video çakmadır.Space Symbian^3 için çıkmadı.Javasını bilmiyorum.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Videoshop :)

najanaja

najanaja

Üye

hemde ne shop :) ben bile bundan iyi yaparım videoyu kimsede anlayamaz :) eleman shoplama işinden çakmıyo orası kesin bu videoyu bakıpda aldanan varsa artık bilemiyorum bariz belli yaa :)

- - - Eklendi - - -

aslında bende htc var ondan bi oyun kaydedip bende piyasaya sürsem mi videoyu :kop:

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
:hmmm

Kayahan14

Kayahan14

Üye

hemde ne shop :) ben bile bundan iyi yaparım videoyu kimsede anlayamaz :) eleman shoplama işinden çakmıyo orası kesin bu videoyu bakıpda aldanan varsa artık bilemiyorum bariz belli yaa :)

- - - Eklendi - - -

aslında bende htc var ondan bi oyun kaydedip bende piyasaya sürsem mi videoyu :kop:

htc mi vardı sende oyun varmı oyun :D

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
    Konu Sahibi
Nokia yazısı rahatlıkla okunuyor bence adam portlamış :P:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt