Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Angry Birds Space ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pikkaccu
Üye
Konu Sahibi
Angry Birds Space ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu videoda adam nasıl oynuyor bi kaç link var oynamak için hangilerini indirmek lazım şimdiden
@@DiAbLo@@
Üye
kardeşim videoyu göremedim ama eğer tel symbian ise şunu söyleyeyim adamlar angry birds seasons dan sonrasını symbiana çıkarmaz. Videoda n8 veya 701 gibi bir tel varsa adam belki portlamıştır ama her telde olcak garantisini kimse veremez
iyavuzoz
Üye
video bu 51-53 saniye sanırım oralarda kesilmiş
Cihanî Sultan
Üye
İlginç...
najanaja
Üye
çakma olduğu çok belli videoda 26. saniyede görüntü deişiyo ilk çekim ne kadar net oyunu açınca kayıt çok kötü karıncalı görünüyo artı ekranda mouse un oku görünüyo bence bi şekilde pc den falan oynayıp video olarak atmıştır tele telde de aynı hareketleri yapmıştır yada böle bişeyler kanmayın böle şeylere oyun s3 için var ama java versiyonu var birebir aynısı olmasada başka türlü yok olmazda
Dumbledore
Üye
Video çakmadır.Space Symbian^3 için çıkmadı.Javasını bilmiyorum.
hemde ne shop ben bile bundan iyi yaparım videoyu kimsede anlayamaz eleman shoplama işinden çakmıyo orası kesin bu videoyu bakıpda aldanan varsa artık bilemiyorum bariz belli yaa
- - - Eklendi - - -
aslında bende htc var ondan bi oyun kaydedip bende piyasaya sürsem mi videoyu
hemde ne shop ben bile bundan iyi yaparım videoyu kimsede anlayamaz eleman shoplama işinden çakmıyo orası kesin bu videoyu bakıpda aldanan varsa artık bilemiyorum bariz belli yaa
- - - Eklendi - - -
aslında bende htc var ondan bi oyun kaydedip bende piyasaya sürsem mi videoyu