arslanla Üye mad eagle' Alıntı: daha androide bile gelmedi o. Genişletmek için tıkla ... İOS a çıktı...
Mad EagLe Üye biliyorum androide gelmedi dedim zaten her zamanki gibi iosa önce sonra androide symbiana yok
hidayet02 Üye Dimi3' Alıntı: Asphalt 7 ha ? Symbian'a bu oyun gelsin "bikini giyecem" ^^ Genişletmek için tıkla ... Ahmet Çakar Geldi Aklıma Bir An
Dimi3' Alıntı: Asphalt 7 ha ? Symbian'a bu oyun gelsin "bikini giyecem" ^^ Genişletmek için tıkla ... Ahmet Çakar Geldi Aklıma Bir An
Dimi3 Üye hidayet02' Alıntı: Ahmet Çakar Geldi Aklıma Bir An Genişletmek için tıkla ... Ona ithafen yazdım
TaupeWhistle3 Üye asphalt 7de 25 haziran da androiddeymiş..adamlar ios ve androide the dark knight rises çıkarmış
Jomolocco Üye arkadaslar oyun ve program isteyenleri ios ve androide bekliyoruz nostaji isteyenler burada kalabilir haydi hep beraber!
arkadaslar oyun ve program isteyenleri ios ve androide bekliyoruz nostaji isteyenler burada kalabilir haydi hep beraber!
Mad EagLe Üye Jomolocco' Alıntı: arkadaslar oyun ve program isteyenleri ios ve androide bekliyoruz nostaji isteyenler burada kalabilir haydi hep beraber! Genişletmek için tıkla ... bizde isteriz s3'ümüz 4s'imiz olsun dostum emin ol
Jomolocco' Alıntı: arkadaslar oyun ve program isteyenleri ios ve androide bekliyoruz nostaji isteyenler burada kalabilir haydi hep beraber! Genişletmek için tıkla ... bizde isteriz s3'ümüz 4s'imiz olsun dostum emin ol
famemonster16 Üye Nokia kullanıcıları bu durumu Rovio'ya eposta ile bildirseler çıkartırlar belki. Çok kişinin göndermesi lazım ama. - - - Eklendi - - - Ben Rovio Mobile'a eposta gönderdim ve cevap geldi. Şöyle yazmışlar: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Resmin alt tarafında benim gönderdiğim mail var. Nokia symbian^3 cihazlar için neden angry birds space yayınlamıyorsunuz diye sordum.
Nokia kullanıcıları bu durumu Rovio'ya eposta ile bildirseler çıkartırlar belki. Çok kişinin göndermesi lazım ama. - - - Eklendi - - - Ben Rovio Mobile'a eposta gönderdim ve cevap geldi. Şöyle yazmışlar: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Resmin alt tarafında benim gönderdiğim mail var. Nokia symbian^3 cihazlar için neden angry birds space yayınlamıyorsunuz diye sordum.