ergene123
Üye
-
Konu Sahibi
-
Olmasa da olur.Alt tarafı üç-beş işe yaramayan ve doğal olarak da lüzumsuz kuş...
Hünkarım haklısın bide şu var saçmalıkların üstüne saçmalık eklenmiş kuş dediğin suda ölürOlmasa da olur.Alt tarafı üç-beş işe yaramayan ve doğal olarak da lüzumsuz kuş...
Hünkarım haklısın bide şu var saçmalıkların üstüne saçmalık eklenmiş kuş dediğin suda ölürinsan az gerçekçi yapar oyunu
kedi ulaşamıcağı ciğere ne diyodu ya
çıksa sevinçten ağlardık çıkmayınca böyle diyoz işte neyse çıksada yüklemiycem kızdım nokiaya aha bir yalan daha söyledim
Hünkarım haklısın bide şu var saçmalıkların üstüne saçmalık eklenmiş kuş dediğin suda ölürinsan az gerçekçi yapar oyunu
kedi ulaşamıcağı ciğere ne diyodu ya
Töbe Töbezaten hiç sevmezdim bu oyunu hiç de umrumda değil ................... ( desem yalan olur. Süper bir oyun vallah. Çıldırmak üzereyim kafayı yiyorum ) desem gene yalan olur bu oyunu ne seviyorum ne de sevmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?