Angry Birds Seasons Piglantis çıktı ! bize yine yok =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Angry Birds Seasons Piglantis çıktı ! bize yine yok =)

Olmasa da olur.Alt tarafı üç-beş işe yaramayan ve doğal olarak da lüzumsuz kuş...

Tepkiler: KxTR79, S.E.C.R.E.T, umt07 ve 1 kişi daha

LimePie

Üye
ya yeter ama bunlar symbianı görmüyorlarmı ya bunları bulsam bir kaşık suda boğacam artık

Ben gio da oynadım pek yapamadım ama yinede C6-01 de oynamayıda isterdim

Dimi3

Üye
Tavşan dağa küsmüş, dağın şeyinde değil

Tepkiler: Mad EagLe

umt07

Üye
Olmasa da olur.Alt tarafı üç-beş işe yaramayan ve doğal olarak da lüzumsuz kuş...
Hünkarım haklısın bide şu var saçmalıkların üstüne saçmalık eklenmiş kuş dediğin suda ölür insan az gerçekçi yapar oyunu

Tepkiler: Cihanî Sultan
    Konu Sahibi
Hünkarım haklısın bide şu var saçmalıkların üstüne saçmalık eklenmiş kuş dediğin suda ölür insan az gerçekçi yapar oyunu

aga adamlar kuşları uzaya çıkardı bişey demiyosun da bi suya girdi diye ...

Tepkiler: Silinen Üye 737108

ne bekliyordunki domuzların üstüne pisleyerek mi yumurtaları kurtaracaklar

MücahitTokgöz

Yav resmen yetim muamelesi görüyoruz arkadaş

Style72

Üye
zaten hiç sevmezdim bu oyunu hiç de umrumda değil ................... ( desem yalan olur. Süper bir oyun vallah. Çıldırmak üzereyim kafayı yiyorum ) desem gene yalan olur bu oyunu ne seviyorum ne de sevmiyorum..

PriZm

Üye
zaten hiç sevmezdim bu oyunu hiç de umrumda değil ................... ( desem yalan olur. Süper bir oyun vallah. Çıldırmak üzereyim kafayı yiyorum ) desem gene yalan olur bu oyunu ne seviyorum ne de sevmiyorum..
Töbe Töbe

Tepkiler: Cihanî Sultan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...