cesurpolis61
Üye
mağazaya hiç bakmadın mı bir çoğu zaten ücretsiz en iyiside goÇok teşekkürler. Süper oldu bu. Tam da Angry Bird oyunu olsun bir tane diyordum.![]()
mağazaya hiç bakmadın mı bir çoğu zaten ücretsiz en iyiside goÇok teşekkürler. Süper oldu bu. Tam da Angry Bird oyunu olsun bir tane diyordum.![]()
Nedense bugün hiçbiri hayatında ücretsiz uygulama görmemiş gibi davranıyorlar.mağazaya hiç bakmadın mı bir çoğu zaten ücretsiz en iyiside go
Allah Allah. Ben bir tane gördüm Angry Bird o da 2 tl yazıyordu. Bir kaç gündür bakıyorum yüksek yıldızlı ücretsiz oyunlara. Tesadüf etmedim.mağazaya hiç bakmadın mı bir çoğu zaten ücretsiz en iyiside go

angry birds yaz ara ne kadar seri varsa çıkıyor benim en beğendiğim angry birds go! çok değişik yarış yapıyorsun ve kazandıkça yeni yarışçılar kazanıyorsun tavsiye ederim denemeniziTamam şimdi anlaşıldı. Arama yapınca çıkıyor diğer ücretsizler. Normal oyunlara bakarak gözükmüyor anlaşılan.![]()
Hatırladın Demek Beni .iyi tamam işte
iyi tamamda şimdi bu habere nurdan izin verilirse diğer arkadaşlarda bir sürü oyun haberini nurdan paylaşır geçen gün turbocore arkadaş tam 5 tane oyun haberi açmıştı ve doğal olarakta taşındı ortada haksızlık olmaması için bununda taşınması lazım
. Taşıma Saçma Birşey. .
.Millet turbocore=bilgisayarkurucusu(yeni versiyon). Bilgilerinize!!!
Telgrafla gönderildi.
o değil adam yine banlanmışMillet turbocore=bilgisayarkurucusu(yeni versiyon). Bilgilerinize!!!
Telgrafla gönderildi.

Böyle gereksiz hortlar uyarı sebebi sayılıyor. Aman dikkat et kendine canım arkadaşım.