onlyyoone2 Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ben indirdim yükledim virüs trojan vs içermiyor. direk telefona atabilirsiniz önce symbian versiyonunuza bir bakın sonra indirin yoksa kitleniyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ben indirdim yükledim virüs trojan vs içermiyor. direk telefona atabilirsiniz önce symbian versiyonunuza bir bakın sonra indirin yoksa kitleniyor.
MarjinaL -TR Üye Var ama hepsi sahte versiyon (java olanların hepsi sahtedir...) .sis olarak orjinal versiyon var buldum yükleniyor ama açılmıyor
Var ama hepsi sahte versiyon (java olanların hepsi sahtedir...) .sis olarak orjinal versiyon var buldum yükleniyor ama açılmıyor
l2031 Üye memoseler' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buyrun arkadaşlar sybian için angry birds 5800 ve n 97 vs vs Genişletmek için tıkla ... 5800 da calışmıyor yalan yüklemeyin - - - Eklendi - - - onlyyoone2' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ben indirdim yükledim virüs trojan vs içermiyor. direk telefona atabilirsiniz önce symbian versiyonunuza bir bakın sonra indirin yoksa kitleniyor. Genişletmek için tıkla ... Telfonun versiyonuna nasıl bakılıyordu
memoseler' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buyrun arkadaşlar sybian için angry birds 5800 ve n 97 vs vs Genişletmek için tıkla ... 5800 da calışmıyor yalan yüklemeyin - - - Eklendi - - - onlyyoone2' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ben indirdim yükledim virüs trojan vs içermiyor. direk telefona atabilirsiniz önce symbian versiyonunuza bir bakın sonra indirin yoksa kitleniyor. Genişletmek için tıkla ... Telfonun versiyonuna nasıl bakılıyordu
Furkan Emekli Üye Angry Birds En iyi versiyon : Tıkla ve İndir Telefon modeline tuşlardan *#0000# yap
Muhammet DEDE Üye var ama androıd ve ıphone da oldugu kadar akıcı ve guzel grafıklerı yok. Ekranda kapasıtıf olmayınca tad alamıyorsun. Tavsıye etmem.
var ama androıd ve ıphone da oldugu kadar akıcı ve guzel grafıklerı yok. Ekranda kapasıtıf olmayınca tad alamıyorsun. Tavsıye etmem.
tekgöz38 Üye cumra1903' Alıntı: var ama androıd ve ıphone da oldugu kadar akıcı ve guzel grafıklerı yok. Ekranda kapasıtıf olmayınca tad alamıyorsun. Tavsıye etmem. Genişletmek için tıkla ... arkadaşa katılıyorum.ben doğru düzgün bulamadım.sanırım yok.
cumra1903' Alıntı: var ama androıd ve ıphone da oldugu kadar akıcı ve guzel grafıklerı yok. Ekranda kapasıtıf olmayınca tad alamıyorsun. Tavsıye etmem. Genişletmek için tıkla ... arkadaşa katılıyorum.ben doğru düzgün bulamadım.sanırım yok.