Angry Birds Go! Geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

kartal835

kartal835

Üye
    Konu Sahibi
Angry Birds Go! Geliyor!

Dünyanın en çok indirilen oyunları arasında yer alan Angry Birds serisinin yeni oyunu 11 Kasım'da yayınlanacak.

Angry Birds Go! isimli yeni oyun, önceki "mancınıklı" oyunların aksine bir "domuz vurma" oyunu değil, yarış oyunu olacak. Kirli yarış yöntemleri ile pistte kazanmak için her türlü sinsi yöntemi deneyecek olan kötü domuzcuklara karşı yarış boyunca kuşları yöneteceğimiz oyun son derece hızlı ve zengin özelliklere sahip, eğlenceli bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Oyuncular, sinsi domuzcuklara karşı kuşların özel yeteneklerini kullanarak pistte sağ kalmaya ve birinci olmaya çalışacaklar. Finlandiyalı yapımcı, bugüne dek, bir milyardan fazla kez indirilen Angry Birds'in yine ücretsiz yayınlanacak olan yeni oyununu tanıtan bir de video yayınladı. Videoyu YouToube üzerindeki izleyebilirsiniz.

Tablet ve akıllı telefon sahiplerini bu kez son derece hızlı bir macera bekliyor. 11 Kasım'da oyunu indirmeyi unutmayın.
 


berk2238

Üye
Rovio'nun sonu Nokia gibi olacak bu gidişle.
 
esokmen

esokmen

Üye
Angry Birds farkli bir sey beklemek sacma olurdu bence ayni oyunu suruyorlar di apple bile iphonu sekil itubariyle degistirdi buda o tarz :D
 
fk555897

fk555897

Üye
Angry Birds artık sıktı. Yeni bir oyun geliştirmeleri gerekiyor ama biraz daha eğlenceli olması gerekiyor. Haber için teşekkürler
 
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
gelsin bakalım :eller:
 


Üst Alt