ogzhnoTr Üye TurboCall' Alıntı: Oyun busefer harkulade oyunu indirmek aslında çok basit ama bakalım kim bulacak sırrı Genişletmek için tıkla ... Şaka mı yapıyorsun ? Bu forum bilinen şeyler paylaşılsın diye var kendi egonu tatmin etmen için değil. 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
TurboCall' Alıntı: Oyun busefer harkulade oyunu indirmek aslında çok basit ama bakalım kim bulacak sırrı Genişletmek için tıkla ... Şaka mı yapıyorsun ? Bu forum bilinen şeyler paylaşılsın diye var kendi egonu tatmin etmen için değil. 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
TurboCall Üye skynet' Alıntı: E bulduysan söylede bizde indirek Genişletmek için tıkla ... ogzhnoTr' Alıntı: Şaka mı yapıyorsun ? Bu forum bilinen şeyler paylaşılsın diye var kendi egonu tatmin etmen için değil. 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Şaka yaptım tabikide ama anlayana! üstte arkadaşımızın dediği gibi abd ingilizce yapıp rahatlıkla oynabilirsiniz
skynet' Alıntı: E bulduysan söylede bizde indirek Genişletmek için tıkla ... ogzhnoTr' Alıntı: Şaka mı yapıyorsun ? Bu forum bilinen şeyler paylaşılsın diye var kendi egonu tatmin etmen için değil. 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Şaka yaptım tabikide ama anlayana! üstte arkadaşımızın dediği gibi abd ingilizce yapıp rahatlıkla oynabilirsiniz
saynesim Üye indirme hatası sadece Windows Phone de değil aynı hata androide de var note 2 telefona yüklemeye çalıştım aynı hatayı verdi kimse windows Phoneyi kötülemesin mağazanın yorumları çok iğrenç maalesef
indirme hatası sadece Windows Phone de değil aynı hata androide de var note 2 telefona yüklemeye çalıştım aynı hatayı verdi kimse windows Phoneyi kötülemesin mağazanın yorumları çok iğrenç maalesef