Öneri Android'te Fiyatını Hak Eden Uygulamalar

Konu Sahibi
Android'te Fiyatını Hak Eden Uygulamalar
Bu konuda Google Play Store'da bulunan ücretli uygulamalardan fiyatını hak eden uygulama tavsiyelerinde bulunalım.
Ben geçenlerde poweramp pro satın aldım her kuruşunu hak ediyor tam istediğim tarzda bir app ve bassları iyi vermeyen sony headset ((MDR-XB450)) kulaklığımı neredeyse canavara çevirdi

Fiyatı: 5 Türk Lirası

Tepkiler: Luck Star

Henüz Viper4Android denememiş olmalısın demek ki ?

Benim önerim Snap Camera sayılı satın aldığım uygulamalardan biridir özellikle AOSP romların berbat kameralarına tepki olarak üretilmiştir

Fiyat : 3.99TL

Tepkiler: The Pancar, jotem173 ve B.A.R.O.N
    Konu Sahibi
Bende bunu çözemedim arkadaş ben olly murs dinlemiyorum kapakta onun resmi var

Heh düzeldi

Bende bunu çözemedim arkadaş ben olly murs dinlemiyorum kapakta onun resmi var
Heh düzeldi

O benim de başımı yedi ya. Pc den programla tüm şarkılara otomatik kapak ekledim telefona attım şarkıları . Aynı albümde olanları (örneğin Bilinmeyen Albüm ) aynı kapak fotosunu veriyor hepsini tek tek albüm ismini değişmek gerek eğer online olarak kapak bulmuyorsa sorun aynıdır :=)

Tepkiler: B.A.R.O.N
teşekkürler güzel konu şu kamera uygulamasını deniyorum

kayıttayken flash nasıl açıyoruz ve duraklatabiliyoruz kaydı

Runtastic diye iki tane uygulamaya para verdik indirime girmişler 25 kurustu aldık bende kas yapcam

Runtastic diye iki tane uygulamaya para verdik indirime girmişler 25 kurustu aldık bende kas yapcam

o da gerçekten güzel bende aldım onu unutmuşum yazmayı ama birazcık şarj sömürüyor. Müzik çalar dahil etmesi felan güzel fikir .

Şarj sömüreni daha kullanmadım
İlk üçünü kullanıyorum.

İlla kosmamiz mi gerekiyor yürüsek de çalışıyor mu uygulama hiç denemedim

İlla kosmamiz mi gerekiyor yürüsek de çalışıyor mu uygulama hiç denemedim
Yürüyünce de çalışıyor ama sana tempo ayarlıyor her km rekorunu yazıyor daha hızlı kosmassan kaplumbağa gibisin diyor

Tepkiler: B.A.R.O.N ve byAndroid