Öneri Android'te Fiyatını Hak Eden Uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Android'te Fiyatını Hak Eden Uygulamalar
Bu konuda Google Play Store'da bulunan ücretli uygulamalardan fiyatını hak eden uygulama tavsiyelerinde bulunalım.
Ben geçenlerde poweramp pro satın aldım her kuruşunu hak ediyor tam istediğim tarzda bir app ve bassları iyi vermeyen sony headset ((MDR-XB450)) kulaklığımı neredeyse canavara çevirdi :D

Fiyatı: 5 Türk Lirası

• Beğen
Tepkiler: Luck Star

Luck Star

Luck Star

Üye
Bu konuda Google Play Store'da bulunan ücretli uygulamalardan fiyatını hak eden uygulama tavsiyelerinde bulunalım.
Ben geçenlerde poweramp pro satın aldım her kuruşunu hak ediyor tam istediğim tarzda bir app ve bassları iyi vermeyen sony headset ((MDR-XB450)) kulaklığımı neredeyse canavara çevirdi :D

Fiyatı: 5 Türk Lirası

Henüz Viper4Android denememiş olmalısın demek ki ? :D

Benim önerim Snap Camera sayılı satın aldığım uygulamalardan biridir özellikle AOSP romların berbat kameralarına tepki olarak üretilmiştir :D

Fiyat : 3.99TL

• Beğen
Tepkiler: The Pancar, jotem173 ve B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Bende bunu çözemedim arkadaş ben olly murs dinlemiyorum kapakta onun resmi var :D

Heh düzeldi

Luck Star

Luck Star

Üye
Bende bunu çözemedim arkadaş ben olly murs dinlemiyorum kapakta onun resmi var :D
Heh düzeldi

O benim de başımı yedi ya. Pc den programla tüm şarkılara otomatik kapak ekledim telefona attım şarkıları . Aynı albümde olanları (örneğin Bilinmeyen Albüm :D ) aynı kapak fotosunu veriyor hepsini tek tek albüm ismini değişmek gerek eğer online olarak kapak bulmuyorsa sorun aynıdır :=)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
The Pancar

The Pancar

Üye
teşekkürler güzel konu şu kamera uygulamasını deniyorum

The Pancar

The Pancar

Üye
Henüz Viper4Android denememiş olmalısın demek ki ? :D

Benim önerim Snap Camera sayılı satın aldığım uygulamalardan biridir özellikle AOSP romların berbat kameralarına tepki olarak üretilmiştir :D

Fiyat : 3.99TL

kayıttayken flash nasıl açıyoruz ve duraklatabiliyoruz kaydı

byAndroid

byAndroid

Üye
Runtastic diye iki tane uygulamaya para verdik indirime girmişler 25 kurustu aldık bende kas yapcam :D

Luck Star

Luck Star

Üye
Runtastic diye iki tane uygulamaya para verdik indirime girmişler 25 kurustu aldık bende kas yapcam :D

o da gerçekten güzel bende aldım onu unutmuşum yazmayı :) ama birazcık şarj sömürüyor. Müzik çalar dahil etmesi felan güzel fikir .

byAndroid

byAndroid

Üye
Şarj sömüreni daha kullanmadım :D
İlk üçünü kullanıyorum.

byAndroid

byAndroid

Üye
İlla kosmamiz mi gerekiyor yürüsek de çalışıyor mu uygulama hiç denemedim

Luck Star

Luck Star

Üye
İlla kosmamiz mi gerekiyor yürüsek de çalışıyor mu uygulama hiç denemedim
Yürüyünce de çalışıyor ama sana tempo ayarlıyor her km rekorunu yazıyor daha hızlı kosmassan kaplumbağa gibisin diyor :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve byAndroid

Üst Alt