Uygulama Android'te albüm kapağı ayarlaması..

Sponsorlu Bağlantılar

süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
Android'te albüm kapağı ayarlaması..
Arkadaşlar ben müziklerimi android telefonlara atınca müzik çalar da dinlerken albüm kapaklarını göremiyorum. İlk şarkıdaki albüm kapağını telefon otomatik olarak diğer şarkılara yapıştırıyor ve alakasız albüm kapakları ortaya çıkıyor. Nokia da denedim öyle olmuyor. İphone da denedim yine öyle olmuyor. Ama android telefonlarda bu durum söz konusu oluyor.(htc,sony ericsson ve samsungta denedim.) Acaba bir ayar falan mı var. Ya da herhangi bir programla düzeltilebilir mi? Ayrıca tüm müziklerime tek tek albüm resimlerini tagladım yani hepsinde albüm resimleri ayrı ayır var. Ama telefonlar nedense ilk albüm kapağını hepsine yapıştırıp gösteriyor.

oleytoo

oleytoo

Üye
covert art programını indir google play den

• Beğen
Tepkiler: bkurtulus
bursa1616

bursa1616

Üye
saol arkadaşa yardımcı olmuştur

mop

mop

Üye
Albüm kapaklarının ayrı ayrı gözükmesi telde düzenli görünmesi için şarkının albüm bilgileri kısmına Şarkıcının ve şarkının ismini yazın

ÖRNEK:

Ben hepsini bu şekil yaptım gayet düzenli oldu. :oke:

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
PowerAmp Müzik Çalarında Hepsini Doğru Gosteriyor

gomancele

gomancele

Üye
Arkadaşlar aynı sorun bende de vardi ama bu sorunu çözmek için herhangi bir program indirmenize gerek yok çözüm çok basit mp3 lerinizin albim isimlerini yazacaksiniz albüm adi boş olduğu icin klkasörün adini albüme veriyor o yuzden hepsinde aynı resim çıkıyor kendinden albüm ismi olan mp3 lerde ise ortak görüntü yer almiyor bu yüzden yapacağiniz tek şey mp3 e sağ tıklayip ozelliklere girip ayrintilardan albüm ismini doldurmak bu kadar basit eğer bu işlemi bütün mp3 lerinizde yaparsaniz sorunun gittiğini göreceksiniz .. bi teşekkür yeter :D

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
sazli11

sazli11

Üye
Eyw kardesim

samikadze

samikadze

Üye
cover art internetle mi çalışıyor???

samikadze

samikadze

Üye
internetsiz olanı yok mu??? kendi galerinden seçeceğin???

xmustx

xmustx

Üye
o seçenek programda var.mesela albüm adına basılı tuttuğunda çıkıyor.

samikadze

samikadze

Üye
tşk

Takipçi Satın Al

Üst Alt