Android'mi Windows Phone8'mi Sizce Hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Android'mi Windows Phone 8'mi

• Kullanılan toplam oy
    36
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
caglar b

caglar b

Üye
linux tabanlı bir sistemde eger uygulamaya root yetkisi vermezsen uygulama senin bilgin haricinde bişey yapamaz. sizin android virüsü diye adlandırdıgınız şey, sizin kendi ellerinizle, isteyerek yüklediginiz kötü amaçlı bir yazılımdır. Wp da market kontrolünün fazlalıgı sayesinde virüs riski şimdilik yo

mcnpl4

mcnpl4

Üye
virus yuzunden eski telefonumda butun dosyalar gitti. evdeki bilgisayari cokertti internet kafede dosyalari kopyalarkeb onu da cokertti deep freeze sayesinde ucuz kurtardim. butun dosyalarim gitti:ehe allahtan dropbox kullaniyodum en azinda resimler kaldi

mqeen

mqeen

Üye
Mobilim tek tek cevap veremeyeceğim gördüm demek ki yalan söylemeyeceğim herhalde her neyse ben bilgisayar' dan da android' den de anlarım ingilizcemde vardır yeterince reklamla virüsü ayırt edebilirim . Windows Phone kullandığım için mi bu kaba saba cevaplarınız? Sizinle tartışmaya girmeye değmez, öyle diyorsanız öyle olsun

- - - Eklendi - - -

Ben her konuya da diyorum android 'in şuyu güzel mağazası güzel diye bir çoğunuz biliyorsunuz benin demek istediğimi gururunuzu yenipte haklısın diyemedi biriside. Sizinki kıskançlıktan başka değildir. Ve ben android hala kullanıyorum tabletim var illa telefon kısmına yazınca mı alacaksınız? mesela tabletten mağazaya ailemin yanında bakamazdım hep sapık şeyler dün bir baktım da kaldırmışlar. Sizin derdiniz Windows Phone kötü Android süper ve rakipsiz .

Kardeş hem virüs var diyorsun ardından siz wp8 kotuluyorsunuz filan. Benim ilk yorumuma bakarsan wp8 için daha erken ama geleceği parlak diye yazdım bu mu kotulemek Allah aşkına bi vazgeç.

maskedboy

maskedboy

Üye
ya arkadaşlar gördümde sizin gibisini görmedim resmen aranızdaki android fanboyları puta taparlar gibi resmen androide tapıyolar neymiş efendim android sanki çok iyi bir sistem olduğunu iddia ediyorsunuz ama bence bu saatten adam olmayacak bir sistem kasıyor güvenlik açığı var virüs alıyor diyorum hepiniz inkar ediyorsunuz windows phone yeni bir sistem biraz zaman tanınmalı diyolar anlamamakta ısrar ediyorsunuz.
sen android telefon al o kadar uygulama arasından virüslü olanı yükle ( nasıl bir yetenekse :D ) eğer telefonuna bir şey olursa haber ver androidde açık var açık var diyorsunuz acaba dünyada kaç kişinin kişisel verilerine erişildi ? ben daha böyle haber okumadım ve sistem kasıyor diyorsunuz doğru bende kabullaniyorum androidin hala bazı sorunları var ama bunu bir de nexus kullanıcılarına sorun wp8 bence hazır değil bu zamanda alınmaz anca 2 sene sonra alınır o zamana kadarda wp9 çıkar :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
wpcilerin bahanesi virus androidcilerin bahanesi markette ayni uygulamanin uc farkli surumu var. kim ne alirsa alir begenmez digerine gecer. ama oyle dusunceli insalariz ki birileri hataya dusmeden kurtaricaz kendi ustun tecrubelerimizle

Türe

Türe

Üye
Geçen mağazaya bir girdim aman yarabbi o da ne ! Mağaza sapık şeylerden geçilmiyor yahu !

:ah

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben de benzer cumle kullandim ama wp savunmak icin degildi

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Şimdi Google markete yeni bir düzen getiriyor. Normalde Apple'ı geçebilmek için uygulama sayısına bakıyordu ama artık uygulama kalitesine göre seçim yapacak. Yakın bir zamanda yüzbinlerce uygulamayı silecek.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Arkadaşlar yeter,cidden yeter! Burada hepiniz aklı başında insanlarsınız,en azından biz sizi böyle değerlendiriyoruz ama girdiğiniz bu gereksiz tartışmaları gördükçe cidden ağzım açık kalıyor,şaşırıyorum.. Neyin kavgası bu,neyin haklılık savaşı? Kullandığınız telefona hem dünyanın parasını ödüyorsunuz hem de o markalara para kazandırmak için burada birbirinizin kalbini kırıyorsunuz,aklım almıyor.. Bundan sonra bu bölümde inanın çok daha aktif olacağım ve böyle tartışmalara kesinlikle taviz vermeyeceğim öncelikle bundan emin olun. Yıllarca Nokia cihazlar kullandım bir yere kadar beni memnun ettiler etmedikleri yerde yenilerini aldım.. 6610 undan N9 una Lumia 920 sine kadar hepsini kullandım,şu an hTC One kullanıyorum.. Emin olun her telefonun her sistemin diğerlerine karşı eksileri de artıları da var ve siz seçim yaparken hangi artılar size lazımsa ona göre seçim yapmalısınız eksilerini bile bile aldığınız bir cihaz veya sistemle ilgili kimseyi suçlayamaz ya da şikayetçi olamazsınız ben N9 dan çok memnundum heves ettim gittim 920 aldım memnun etmedi yeterince ve değiştirdim siz de bunu yapabilirsiniz! Windows Phone kapalıdır,ios sıkıcıdır hep aynıdır,Android açıktır karışıktır evet güvenlik tehtidi de fazlasıyla vardır ama bilinçli kullanılınca herşeyin önüne geçebilirsiniz.. Herkes kendi zevkleri,beğenileri,istekleri,ihtiyaçları doğrultusunda kendi seçimini yapar bu bu kadar basittir.Siz burada kendi beğenilerinizi,kendi zevklerinizi,kendiniz para verip aldığınız cihazları herkese empoze etmeye çalışıyorsunuz yeter..

• Beğen
Tepkiler: sekajmer ve ANIL
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt