Arkadaşlar yeter,cidden yeter! Burada hepiniz aklı başında insanlarsınız,en azından biz sizi böyle değerlendiriyoruz ama girdiğiniz bu gereksiz tartışmaları gördükçe cidden ağzım açık kalıyor,şaşırıyorum.. Neyin kavgası bu,neyin haklılık savaşı? Kullandığınız telefona hem dünyanın parasını ödüyorsunuz hem de o markalara para kazandırmak için burada birbirinizin kalbini kırıyorsunuz,aklım almıyor.. Bundan sonra bu bölümde inanın çok daha aktif olacağım ve böyle tartışmalara kesinlikle taviz vermeyeceğim öncelikle bundan emin olun. Yıllarca Nokia cihazlar kullandım bir yere kadar beni memnun ettiler etmedikleri yerde yenilerini aldım.. 6610 undan N9 una Lumia 920 sine kadar hepsini kullandım,şu an hTC One kullanıyorum.. Emin olun her telefonun her sistemin diğerlerine karşı eksileri de artıları da var ve siz seçim yaparken hangi artılar size lazımsa ona göre seçim yapmalısınız eksilerini bile bile aldığınız bir cihaz veya sistemle ilgili kimseyi suçlayamaz ya da şikayetçi olamazsınız ben N9 dan çok memnundum heves ettim gittim 920 aldım memnun etmedi yeterince ve değiştirdim siz de bunu yapabilirsiniz! Windows Phone kapalıdır,ios sıkıcıdır hep aynıdır,Android açıktır karışıktır evet güvenlik tehtidi de fazlasıyla vardır ama bilinçli kullanılınca herşeyin önüne geçebilirsiniz.. Herkes kendi zevkleri,beğenileri,istekleri,ihtiyaçları doğrultusunda kendi seçimini yapar bu bu kadar basittir.Siz burada kendi beğenilerinizi,kendi zevklerinizi,kendiniz para verip aldığınız cihazları herkese empoze etmeye çalışıyorsunuz yeter..