Android'mi Windows Phone8'mi Sizce Hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Android'mi Windows Phone 8'mi

• Kullanılan toplam oy
    36
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
    Konu Sahibi
Android'mi Windows Phone8'mi Sizce Hangisi?
Arkadaşlar kendime bir iyilik yapıp akıllı cep telefonu almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim. Sizce Android işletim sitemli bir telefon mu alayım yoksa Windows Phone 8 işletim sitemli bir telefon alayım. Hangisi işe yarar. Ben uyğulamarı çok kullanan bir insanım telefonda oyunda oynamasını severim. Hangisinin geniş bir yelpazesi vardır bilgi verebilir mi siniz.

iOSait

iOSait

Üye
Arkadaşlar kendime bir iyilik yapıp akıllı cep telefonu almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim. Sizce Android işletim sitemli bir telefon mu alayım yoksa Windows Phone 8 işletim sitemli bir telefon alayım. Hangisi işe yarar. Ben uyğulamarı çok kullanan bir insanım telefonda oyunda oynamasını severim. Hangisinin geniş bir yelpazesi vardır bilgi verebilir mi siniz.

Windows phone 8in uygulama desteği şu an androide gore kötü android li bir cihaz almam sizin yerinizde olsam iPhone 5 alirdim her türlü oyunu sikintisiz oynarsiniz.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Uygulama indiriyorsan android her halikurda.

mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
    Konu Sahibi
Tarsinseniz için teşekkürler. Uğulama dediysem Facebook,Twitter ve güncel bir kaç oyun yani zaman geçirmek için!

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Bu sekilde ise uygulama anlayisiniz tabiki wp sizin icin daha uygun olacaktir :)

enterneoll

enterneoll

Üye
oyun oynamayı seviyorum dediğin an windows phone elendi

• Beğen
Tepkiler: mqeen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
O zaman windows phone al. Wp alacaksan da Lumia serilerinden birini al. Oyun diyorsan da iPhone.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Şuan için android tavsiye ederim sana wp güzel sistem ancak gelişimini tamamlamamış bir sistem. Android gelişimini tamamlamış ama hala gelişmeye devam ediyor yani oturmuş bir işletim sistemi. Wp için biraz daha beklemeli diye düşünüyorum. Oyun ve uygulama açısından sıkıntısı var en azından androide göre sıkıntısı var. Bence şimdilik android al :oke:

sekajmer

sekajmer

Üye
Android yada İos al wp oyun için iyi değil ama sosyal aylarda rakipsiz diyorum sana android yakışır, sorun çıkmasın diyorsan iphone 5

Esendağlı

Esendağlı

Üye
sana kesinlikle lumia bir cihaz öneririm

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Windows phone simdilik pek uygun değil

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Arkadaşlar oyundan kasıt ( facebook , twitter ve güncel birkaç oyun )

nalcam22

nalcam22

Üye
bana sorarsan android çünkü lwp suanda pek gelişmedi android baya ilerledi ve ilerlemeye devam ediyor hele android market sayesinde geliştiricilerde uygulamamlarını satmak için rekabette buda bizim işimize yarar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
android facebook youtube gibi uygulamalari da bi halletse iyi olcak

maskedboy

maskedboy

Üye
tartışmaya bile gerek tabikide android kullanım amacın facebook twitter internet vs olsa bile android alman çok daha mantıklı neden dersen özelleştirebiliyor daha iyi kullanım kolaylığı oyun oynamasan bile daha çok uygulama desteği her 6 ayda bir yeni bir android sürüm çıkması telefonun güncellemesi kesilse bile root rom kernel desteği ve bir sürü artıları wp8 zaten çok yeni bir işletim sistemi ve bence wp8 bana çok sıkıcı geldi stok android bile çok daha zevkli lütfen aranızdan biri bana wp8 in androidden daha stabil olduğunu söylemesin:oke:

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Android ne kadar gelişirse gelişsin bir türlü stabil değil. Ben görmedim gören varsa bana da versin gözlüğünü. Fotoğraflar arası geçiş kasıyor, rehber kasıyor bilmem ne kasıyor ondan sonra gidip milyar veriyorsun o telefona. Saçmalık. Hız, stabillik, akıcılık, sosyal medya, multimedya desteği istiyorsan WP tercih etmelisin

maskedboy

maskedboy

Üye
stock androidi gören yokmu ? birde bunu nexus 4 kullanıcılarına anlatın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt