___kaptan___
Üye
herşeye gerçek değil yazıyosun sanırım nokia telefon çıkarmıcak sanıyorsun.görseller gerçek değil.
bi şey sanmasından değil bu tasarım ile çıkmayacak.herşeye gerçek değil yazıyosun sanırım nokia telefon çıkarmıcak sanıyorsun.
bu arada consept olduğu zaten belli.
Çıkacağı bile kesin değilken tasarımı hakkında konuşmak için biraz erkenbi şey sanmasından değil bu tasarım ile çıkmayacak.
hayır resmi bir açıklama nokia ceosu gelecek sene telefon üretimine gireceklerini belirtiler.Çıkacağı bile kesin değilken tasarımı hakkında konuşmak için biraz erken
Nokia şuan cihaz üretecek olsa kendini yakmış olurNokia halen en büyük patent sahibi ve onlar Aralık sonrasında hepsini kullanmak mümkün olacak, 31 aralık 2015 (Microsoft-Nokia sözleşmesini okuyun)
henüz aktif fabrika yok Hindistan'da Chennai fabrikasını tekrar açabilir, Apple ve BlackBerry gibi olacak. Nokia tasarlayacak, foxconn üretecek
Bence jollayı satın almalı yoluna salfish geliştirerek devam etmeli.Nokia şuan cihaz üretecek olsa kendini yakmış olur
diyelimki üretti kamera en az 20mp olur işlemci olarak intel kullanmaz buda kesin
ben piyasaya ilk olarak nexus ile giriş yapar diyorum peki siz ne diyorsunuz
Microsoft sadece marka ismini satın almış farklı bir isimle kullanabilir.cıkaracagı telefonla hayal kırıklıgı yaşatmasın nasıl cihaz cıkarırsa cıkarsın birde şuan microsoft un kullandıgı kamera teknolojisini PureView teknolojisi ni kullanabilecekmi eger kullanırsa kamerada fark atacaktır
eger kullanırsa fark atar PureViewMicrosoft sadece marka ismini satın almış farklı bir isimle kullanabilir.
Kardeşim ben zaten birebir çıkacak olan cihazın görselleri demiyorum konu gereği SÖZde Nokia C1 isimli cihazdır diye karşımıza çıkan görselleri koydumgörseller gerçek değil.
Eğer dediğiniz gib olurda piyasaya sağlam bir giriş yapmak ister de arkasına Google desteğini alır da Nexus ile giriş yaparsa piyasaya durumlar değişirNokia şuan cihaz üretecek olsa kendini yakmış olur
diyelimki üretti kamera en az 20mp olur işlemci olarak intel kullanmaz buda kesin
ben piyasaya ilk olarak nexus ile giriş yapar diyorum peki siz ne diyorsunuz
Bu daha da iğrenç. Sızan cihaz hiç değilse sade tasarımlı.gelsin gelsin
Bence de Kötü Abi Ya...gelsin gelsin
Gözüm kanadı hocam çekin şu şeyiBence de Kötü Abi Ya...
KesinlikleEğer dediğiniz gib olurda piyasaya sağlam bir giriş yapmak ister de arkasına Google desteğini alır da Nexus ile giriş yaparsa piyasaya durumlar değişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?