Androidli cihazı root etmek hk

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xinsurer

xinsurer

Üye
    Konu Sahibi
Androidli cihazı root etmek hk
Arkadaşlar merhaba, birkaç gün önce Samsung Galaxi Gio alarak android dünyasına adım attım. Ancak android marketteki ücretli yazılımları görmek gibi birçok özelliği aktif hale getirmek için cihazın root edilmesi (üretici kilidinin kaldırılması) gerekiyormuş. Bu işlem için internette bazı yazılar var ancak bazı sorunların cevapları yok.

* Öncelikle bu işlem cihazı garanti dışına çıkarır mı?
* Root işleminden sonra cihaza yeniden işletim sistemi yüklemek gerekli midir?
* Bir de en sadece anlatımı ile bu root işlemi nasıl yapılır?

Bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

61semih

61semih

Üye
aynı sorunarı bende merak edıyorum! ne gıbı rıskler dogurur acaba

nexpow

nexpow

Üye
yaw bu adam bunu 2 ay önce yazmış şimdi hepsini biliyo :d::d:

rot garantiyi bozar

super one click programı ile root yapabilirsin

sadece telefonu usb ile pc baglamak
sonra programı acıp root secenegine tıklamak kendisi yapıyo

• Beğen
Tepkiler: xinsurer
xinsurer

xinsurer

Üye
    Konu Sahibi
yaw bu adam bunu 2 ay önce yazmış şimdi hepsini biliyo :d::d:

rot garantiyi bozar

super one click programı ile root yapabilirsin

sadece telefonu usb ile pc baglamak
sonra programı acıp root secenegine tıklamak kendisi yapıyo

Hakkaten, ben bu konuyu açtığımı bile unutmuştum :)
nexpow bazı sorularımın hala cevabı yok aslında.. mesela dediğin programla root ettik cihazı diyelim (kafaya koydum kesin yapıcam) cihazda super user oldu ve cihazı istediğimiz gibi şekillendirdik.. somra unroot yapınca tüm yaptığımız değişiklikler kayıp mı oluyor ve ayrıca unroottan sonra garanti geri geliyor mu? :d::ehe:naughty::emzik::cigara:

nexpow

nexpow

Üye
evet bunu hala ögrenemedik biri yapsada ögrensek :))

Εthnic

Εthnic

Üye
evet bu root olayi benimde kafami cok karistiriyor.. niyeti bozdum galiba.. ama iste bunu yapmis deneyimli biri olsa bizde tam olarak ne yaptigimizi bilsek..

nexpow

nexpow

Üye
ya rootu yaparımda sonrasını bilmiyorum o yüzden bana ne yararı olcak bunu bilmiyorum

android linux ile yapılmış ücretsiz falanmmış ben 2,2 kullanıyorum root yaptımmı android(linux) kodları ile degişikler yapabilirmiyim bunu merak ediyorum aslında

bu sitede geliştirme için kodlar verilmiş sanırım

ayrıca bu

61semih

61semih

Üye
vazgectım bır android marketın acılması ıcın yapılmaz bence 10 tane kral oyun var ısıme yarıcak bırcok programda mevcut.ınternetten cesıtylı forumlardan buradan temın edebılıyorm.uğraşmaya değmez

xinsurer

xinsurer

Üye
    Konu Sahibi
Sadece market değil ki, telefon hafızasını dilediğin gibi yöndtebiliyorsun mesela.. hatta orijinalde yüklü gelen programlardan da kullanmadığını kaldırabiliyorsun diye biliyorum, bu benim çok işime yarar mesela..

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Hort :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt