androidli cihaz önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
androidli cihaz önerisi
arkadaşlar n8 kullanıyorum nokianın akıbeti belli değil onun için bu telefonun fiyatı düşmeden satıp androidli bir telefona geçmek istiyorum önere bileceğiniz cihazları fiyatlarıyla beraber yazarsanız daha kolay karar veririm bu arada 2. El androidli cihazların fiyatlarınıda verirseniz sevinirim

lerolande

lerolande

Üye
bütçen ne kadar. onu belirtseydin keşke :)

61semih

61semih

Üye
lg optumus black alabılırsın n8 ı satıpta cok guzel bır telefondur

nonamex

Üye
2. El galaxy s veya optimus black

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
0 Samsung Galaxy S 990 tl 90 Tl daha eklersen bunu alırsın. AndroidTelefonları.com:oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

ya işte n8 i satıp androidli cihaz almak istiyorum 700 tl ye satsam 200 tl üstüne koysam 900 tl falan

LG Optimus Black ya da Samsung Galaxy S. Yerinde olsam galaxy s alırdım. Tercih senin :oke:

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s 2. El fiyatı ne kadardır acaba

----------Eklendi @ 18:15:09 ---------- Yazıldı @ 18:13:06 ----------

LG Optimus Black ya da Samsung Galaxy S. Yerinde olsam galaxy s alırdım. Tercih senin :oke:

galaxy s2 hoşuma gitti

franzliszt

franzliszt

Üye
ben sana söylim ben n8 den geçtim n8 i 750 ye aldı 1600 ye galaxys2 verdi . ileriye yönelik bir cihaz ve mhl gibi özelliklerini bile daha destekleyen tv gelmediği için kullanamıyoruz .

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
galaxy s 2. El fiyatı ne kadardır acaba

----------Eklendi @ 18:15:09 ---------- Yazıldı @ 18:13:06 ----------

galaxy s2 hoşuma gitti

s2 biraz pahalı. S'in 2. El fiyatları için internete bakabilirsin. :oke:

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
ben sana söylim ben n8 den geçtim n8 i 750 ye aldı 1600 ye galaxys2 verdi . ileriye yönelik bir cihaz ve mhl gibi özelliklerini bile daha destekleyen tv gelmediği için kullanamıyoruz .

ya n8 dede var hdm ama okadar pahalı değil neden okadar pahalı anlamadım

----------Eklendi @ 18:42:33 ---------- Yazıldı @ 18:41:59 ----------

s2 biraz pahalı. S'in 2. El fiyatları için internete bakabilirsin. :oke:

teşekkür ederim

lerolande

lerolande

Üye
Bende Galaxy S Plus'ı öneririm. Ayın başında bende alıcam. Teknosaya gidip birebir inceledim ve güzel bir cihaz. 1200 lira değerinde. Turkcell kullanıyorsan 50 lira da indirim yapıyorlar :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

ya n8 dede var hdm ama okadar pahalı değil neden okadar pahalı anlamadım

----------Eklendi @ 18:42:33 ---------- Yazıldı @ 18:41:59 ----------

teşekkür ederim

s2 sadece MHL özelliğinden dolayı pahalı değil. Biraz daha ucuz olabilirdi ama nasıl bi telefon biraz araştır. Bence hak ediyor fiyatını.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
lg optimus black al 900 1000 lira civarı çok iyi bi alet :oke:

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
herkeze teşekkür ederim galaxy s2 bakacam arkadaşlar önce 2. El araştıracam bulamazsam artık biraz daha para katıp sıfır alırım
konu kilitlene bilinir

nonamex

Üye
herkeze teşekkür ederim galaxy s2 bakacam arkadaşlar önce 2. El araştıracam bulamazsam artık biraz daha para katıp sıfır alırım
konu kilitlene bilinir

Hayırlı olsun hocam, koyu Nokia'cıydın Nokia seni bile soğutmayı becermiş telefonundan..

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun hocam, koyu Nokia'cıydın Nokia seni bile soğutmayı becermiş telefonundan..

teşekkür ederim, beni asıl soğutan şu anna ve belle güncellemeleri soğuttu hem anna hazır diyorlar hemde vermiyorlar güncelleyelim hadi onu geçtim daha annayı yüklememişiz birde belle geziyor ortalıklarda resmen dalga geçiyorlar bizlerle bizmi onlara muhtacız onlarmı bize anlayamadım paramızla rezil oluyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt