Android'lere de Outlook !

Sponsorlu Bağlantılar

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Android'lere de Outlook !
Yeni Outlook !

Microsoft Android platformundaki Outlook.com uygulamasını güncelledi.Yeni uygulama neredeyse Windows Phone'daki Mail uygulaması gibi Modern bir arayüze sahip olmuş.

Ayrıca açıklamalarda:
  • Push bildirimleri
  • Takvim ve kişiler ile senkronzasyon
  • Standart klasörler ve özel klasörleri yönetim
  • Grup e-posta konuşmaları
  • Ekleri sorunsuzca açabilme,iletebilme ve resimleri gösterebilme
  • Kullanışlı arama bölümü
  • Birden çok hesap kullanımı
Android kullanıcılarına sunulmuş.

Uygulamaya ulaşabilirsiniz.(Android 2.3, 4.0, 4.1 ve 4.2)

tapatalk

tapatalk

Üye
Gmail dururken bunu ne pc de ne telefonda kullanan olmaz be hafiz

IVI-Elia

Üye
Gmail dururken bunu ne pc de ne telefonda kullanan olmaz be hafiz

bence Outlook çok başarılı hotmailden sonra yenilikçi özellikleri ile baya iyi geldi bana...

- - - Eklendi - - -

Haber için yine :tşk: Arda

tapatalk

tapatalk

Üye
bence Outlook çok başarılı hotmailden sonra yenilikçi özellikleri ile baya iyi geldi bana...

- - - Eklendi - - -

Haber için yine :tşk: Arda
Hotmail berbat zaten. Gmailin YouTube google rehber chrome keep vb. servisleriyle senk calismasi super

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar biz zaten Gmail'de bu özellikleri kullanıyoruz. Mobil uygulamasında. Outlook biraz geriden takip ediyor.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Bence outlook daha sade ve güzel.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar biz zaten Gmail'de bu özellikleri kullanıyoruz. Mobil uygulamasında. Outlook biraz geriden takip ediyor.

Outlook'ta bu özellikler çok önceden de vardı.

Android'lere yeni açtı ;)

Türe

Türe

Üye
Çok güzel olmuş beğendim ben :)

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
Üretilme amacı yanlışlıkla açılması için :)

IVI-Elia

Üye

Outlook'ta bu özellikler çok önceden de vardı.

Android'lere yeni açtı ;)

evet....

- - - Eklendi - - -

Hotmail berbat zaten. Gmailin YouTube google rehber chrome keep vb. servisleriyle senk calismasi super

gmail çok başarılı biliyorum ama w8 ve wp8 kullanıcısı iseniz Outlook zaten vazgeçilmez ve zorunlu ama çok iyi.Outlook üzerine kaydediyor kişilerini, mesajlaşmalar ve Facebook mesajları bu servisten erişiliyor ayrıca Outlook la birlikte çalışan Takvim, Rehber , Skydrive çok iyi..

tapatalk

tapatalk

Üye
evet....

- - - Eklendi - - -

gmail çok başarılı biliyorum ama w8 ve wp8 kullanıcısı iseniz Outlook zaten vazgeçilmez ve zorunlu ama çok iyi.Outlook üzerine kaydediyor kişilerini, mesajlaşmalar ve Facebook mesajları bu servisten erişiliyor ayrıca Outlook la birlikte çalışan Takvim, Rehber , Skydrive çok iyi..

Win8 kullaniyorum istediğin hesabi ekleyebiliyosun. Microsoftun egolarini kirmasi iyi olmus . Microsoft hesabima gmaille katot oldum sorun cikartmadi

- - - Eklendi - - -

evet....

- - - Eklendi - - -

Win8 kullaniyorum istediğin hesabi ekleyebiliyosun. Microsoftun egolarini kirmasi iyi olmus . Microsoft hesabima gmaille kayit oldum sorun cikartmadi

- - - Eklendi - - -

Dropboxdan drive a yeni tasidim dosyalari skydrive nasil kullanan var mi?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Dropboxdan drive a yeni tasidim dosyalari skydrive nasil kullanan var mi?

Skydrive kullanıyorum gayet memnunum özellikle telefonumdan yaptığı otomatik yedeklemeler ve office kurulu olmayan pc'de bile bunları açabilmem çok işime yarıyor :good:

tapatalk

tapatalk

Üye

Skydrive kullanıyorum gayet memnunum özellikle telefonumdan yaptığı otomatik yedeklemeler ve office kurulu olmayan pc'de bile bunları açabilmem çok işime yarıyor :good:
şu adil kullanım yenilensinde bi deniyim

Takipçi Satın Al

Üst Alt