Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Androidler için Bedava yani sd dosyası istemeyen oyun var mı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
irade
Üye
Konu Sahibi
Androidler için Bedava yani sd dosyası istemeyen oyun var mı
Androidler için Bedava yani sd dosyası istemeyen direk kurulan güzel oyunları nereden bulabiliirm. wifiden yada sd data dosyası olmadan direk kur oyna yapabileceğim oyunlar arıyorum. teşekkürler
Mobilator
Emekli Yönetici
sd dosyası olan oyun paralı olmayan parasız diye bişey yok.
öyle oyunları 1mobile marketde bulabilirsin.
Androidler için Bedava yani sd dosyası istemeyen direk kurulan güzel oyunları nereden bulabiliirm. wifiden yada sd data dosyası olmadan direk kur oyna yapabileceğim oyunlar arıyorum. teşekkürler
bildiği kaliteli bir oyun var android markete thunder 2 yaz güzel bir araba yarısı oyunu var kaliteli bir oyun
irade
Üye
Konu Sahibi
teşekkürler ama gerektiği kadar bilgi alamadım. misal ben Immortals gameloftun oyunu buldum direk kur oyna buna benzer teşekküler
cukuleaks
Üye
Apktop.com
obamurat18
Üye
Highway rider..Google playde var.Baya zevkli bi oyun.Bedava Sd dosyasıda istemiyo.
mcnpl4
Üye
buyuk oyunlar kurldugu gib oynanmaz. ya apk kurduktan sonra telefon uzerinden internet kullanarak oyun dsyalarini indircen yada sd dosyasini baska yerden bularak telefona atican