Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Androidler hakkında bilgi istiyorum.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
musta64
Üye
Konu Sahibi
Androidler hakkında bilgi istiyorum.
Öncelikle 1000 TL Sınırım olduğunu söylüyeyim daha fazla söylemeyin veyada 1100 TL de olabilir HTC Tercihimdir ve oyunları hızlı oynatmasını istiyorum. GTA Vice city gibi oyunları.
MücahitTokgöz
Galaxy s3 Mini veya Galaxy s2 al her turlu ayak uydurur ihtiyaçlarina
bosjo
Üye
Note 1 al istersen.
furkey
Üye
Sensation xe veya one s iyidir
Android Police
Üye
Teknosada htc senseation xe 999tl bence fırsatı kaçırma özellikler iyi yanlız güncel bir model olmadığı için güncelleme verir mi bilmiyorum ama 1.5ghz x2 işlemci ve 1gbram var kral telefon
Kerim.
Üye
O fiyata htc degilde sgs2 oneririm
Android Police
Üye
arkadaş htc tercih ettiğini yazmış
Kerim.
Üye
Bende htc onermem o fiyata.s2 oneririm dedim
hmgurbuz2
Üye
Eğer yurdışı imkanın varsa HTC One S veya One X en iyi tercih olur
Teknosada htc senseation xe 999tl bence fırsatı kaçırma özellikler iyi yanlız güncel bir model olmadığı için güncelleme verir mi bilmiyorum ama 1.5ghz x2 işlemci ve 1gbram var kral telefon
htc nin developerları hiç bi yerde yok hocam root filan yaparak kendisi rahat yükler
Edit: Birileri benchmark skorları yüksek diye gösterecek olanlar olacaktır. Ekran farkı ve xe nin stock romundaki kötü optimizasyon kaynaklıdır. Yani xe hala donanım olarak üstün olduğunu düşünüyorum
- - - Eklendi - - -
xe nin beats audio sistemi ve kulaklıkları, sense arayüzü filan da var onları geçmeyelim